ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ για το ματς με την ΑΕΚ ο Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ για το ματς με την ΑΕΚ ο Κρέσπο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει τον τραυματία Χοσέ Κρέσπο που θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την ιστορική πρόκριση επί της Γάνδης και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Το παιχνίδι με τη Γάνδη και η ιστορική πρόκριση είναι ήδη παρελθόν, η Ευρώπη μένει στην άκρη κι η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο επικείμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προπονήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19.03) στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έγινε κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Χοσέ Κρέσπο θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε από το παιχνίδι στη Βέλγιο, ενώ εκτός μάχης είναι κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης .

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί αυτή την ώρα από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X