Η ΑΕΚ, ο Σάντος και τα μπαράζ...

Η ΑΕΚ, ο Σάντος και τα μπαράζ...
Photo Credits: INTIME

Η ώρα που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τη πιθανή επανασύνδεση της ΑΕΚ με τον Φερνάντο Σάντος πλησιάζει... Γράφει ο Τάσος Τσατάλης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από ένα πρώτο κύμα πληροφοριών από το μέτωπο της αναζήτησης του νέου τεχνικού της ΑΕΚ, τα πράγματα ηρέμησαν. Δεν είναι τυχαίο. Η ομάδα ψάχνεται, εξετάζονται περιπτώσεις, έχουν γίνει αναγνωριστικές επαφές. Όμως αυτά αναγκαστικά έχουν ένα όριο. Που το θέτει η υπόθεση Φερνάντο Σάντος. Είναι δεδομένο πλέον, πως η ΑΕΚ θα περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις πιθανότητες για τον Σάντος.

Άλλωστε, φάγαμε τον γάιδαρο και μένει μόνο η ουρά. Τη προσεχή Πέμπτη 24/3, η Πορτογαλία φιλοξενεί τη Τουρκία στο «Ντραγκάο» στο πρώτο «νοκ άουτ» μπαράζ για τη πρόκριση στο Μουντιάλ. Αν περάσει ,πάλι στο «Ντραγκάο» θα παίξει με το νικητή του Ιταλία – Σκόπια. Στις 29/3.

Είτε δηλαδή σε μια βδομάδα από σήμερα αν δε περάσουν τη Τουρκία, είτε στις 30 του μήνα μετά την Ιταλία, ο Σάντος θα ξέρει που βρίσκεται με την εθνική του και η κουβέντα για την ΑΕΚ θα μπορεί ή δε θα μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X