ΠΑΟΚ: Έχει δικαίωμα αναβολής στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Έχει δικαίωμα αναβολής στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League και ο ΚΑΠ του δίνει το δικαίωμα να αιτηθεί αναβολή των αγώνων του πριν κι ενδιάμεσα από τα ματς που θα δώσει στην Ευρώπη.

Πριν το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών θα πάει στη Λεωφόρο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ενδιάμεσα από τους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο ΚΑΠ πάντως και συγκεκριμένα το άρθρο 4α, δίνει στους Θεσσαλονικείς το δικαίωμα να αιτηθούν αναβολή αγώνα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι υποχρεωτική για τη διοργανώτρια αρχή ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που ζητείται από ομάδα: α) η οποία μετέχει σε προημιτελική, ημιτελική ή τελική φάση διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA».

Για την ώρα δεν έχει γίνει βέβαια κάποια κίνηση από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, έχουν περάσει άλλωστε ελάχιστες ώρες από την πρόκριση στους “8”, ωστόσο το ζήτημα αυτό θα εξεταστεί το προσεχές διάστημα σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, έπειτα κι από την αποψινή κλήρωση, κι ακολούθως θα παρθούν αποφάσεις.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X