Κριτική Ανελκά σε Μέσι - Ρονάλντο: «Η καριέρα τους τέλειωσε, θα έπρεπε να ήταν πιο έξυπνοι και να είχαν αποσυρθεί»

Κριτική Ανελκά σε Μέσι - Ρονάλντο: «Η καριέρα τους τέλειωσε, θα έπρεπε να ήταν πιο έξυπνοι και να είχαν αποσυρθεί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονη κριτική άσκησε ο Νικολά Ανελκά, στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, υποστηρίζοντας ότι έκαναν λάθος πιστεύοντας ότι θα έπαιζαν ακόμα σε υψηλό επίπεδο στην ηλικία τους.

«Η καριέρα τους τελείωσε και νομίζω ότι και οι δύο πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με όσα πέτυχαν τα τελευταία 15 χρόνια. Ήταν ανώτεροι από όλους και τώρα είναι φυσιολογικό να έχουν υποχωρήσει», είπε Γάλλος πρώην διεθνής, μιλώντας στο RMC Sport.

«Ο Μέσι με εξέπληξε περισσότερο από τον Ρονάλντο, νόμιζα ότι θα πήγαινε καλά στη Γαλλία και ότι ο Ρονάλντο θα δυσκολευόταν περισσότερο στην Αγγλία γιατί, για μένα, η Premier League είναι το πιο απαιτητικό πρωτάθλημα στον κόσμο.  Θα έπρεπε να ήταν πιο έξυπνοι, αυτό συμβαίνει όταν οι παίκτες θέλουν να παίξουν πολύ και δεν είναι προετοιμασμένοι. Θα έπρεπε να είχαν επιλέξει να αντιμετωπίσουν μια λιγότερο περίπλοκη πρόκληση. Αν θέλεις να τελειώσεις την καριέρα σου στην κορυφή, μπορείς να αποσυρθείς και στα 33-34, αλλιώς κινδυνεύεις με κριτική. Έπαιζα μέχρι τα 36 μου, αλλά στα 32 πήγα στην Κίνα», πρόσθεσε.

Η Ανάλυση του Άκη Ζήκου για το χαμένο πρωτάθλημα |AEK After 20/05/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X