Εμπιστοσύνη στους Σεβιγιάνους και τον Κροάτη «μαέστρο»

Εμπιστοσύνη στους Σεβιγιάνους και τον Κροάτη «μαέστρο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι τέσσερις γηπεδούχοι έβαλαν όλο κι όλο ένα γκολ, και αυτό με πέναλτι, έτσι οι τέσσερις προκρίσεις για την 8αδα του Τσάμπιονς Λιγκ που κρίθηκαν αυτή την εβδομάδα κατέληξαν στα χέρια των φιλοξενούμενων.

Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι τα φαβορί των στοιχηματικών εταιριών, τρεις Ισπανικές ομάδες στην οκτάδα, και τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι εκείνη που η Betsson προσφέρει σε ενισχυμένη απόδοση κατάκτησης στο 12.00.

Γουέστ Χαμ – Σεβίλλη

Για τις Ισπανικές ομάδες έγραψα και στον πρόλογο, ενώ πληρωθήκαμε την πρόκριση της Ατλέτικο το βράδυ της Τρίτης στο Μάντσεστερ. Σήμερα υπάρχει άλλη μια επίσκεψη Ισπανίδας στην Αγγλία. Η Σεβίλλη πηγαίνει στο Λονδίνο, στη ρεβάνς του 1-1 με τη Γουέστ Χαμ στην Ανδαλουσία. Το διπλό ξεκίνησε στο 3+ και στη διάρκεια της ημέρας δέχεται κόντρα, φτάνοντας οριακά κάτω από τις 4 μονάδες αυτή τη στιγμή.

Δεν συμμερίζομαι την τάση προς τη γηπεδούχο, παρότι την κατανοώ από τις πρόσφατες εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων. Νομίζω όμως πως το σημείο κλειδί είναι η φρεσκάδα. Η Χαμ στην απαιτητική Πρέμιερ Λιγκ των ασταμάτητων αναμετρήσεων, στο Κυριακάτικο είδε δύο βασικούς να ζητάνε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων.

Στη Σεβίλλη οι σημαντικοί Ντιλέινι-Ράκιτιτς, που μπορούν να δώσουν όλο το ρυθμό στη μεσαία γραμμή, ήταν τιμωρημένοι στο πρώτο ματς και πήραν ανάσες. Αν κερδίζουν σε αποθέματα ενέργειας και επιβάλουν τον ρυθμό τους στη μεσαία γραμμή, δίνω στους φιλοξενούμενους αρκετές πιθανότητες να φύγουν με το διπλό.

Και κερασάκι στην τούρτα, ένα γκολ από τον Ράκιτιτς πληρώνει 8.00 στη Betshop!

Ειδικά Στοιχήματα Στατιστικών

Στην Ελβετία, Βασιλεία-Μαρσέιγ, στη ρεβάνς του 2-1 της Γαλλίας. Ο Σαμπάολι μπορεί να δέχεται κριτική για το μη σταθερό σχήμα στην ενδεκάδα των Γάλλων, αλλά με τις συνεχείς αλλαγές του καταφέρνει να μην βαραίνει πολύ τους παίκτες του. Στα τελευταία εκτός η Μαρσέιγ είναι αρκετά καλή, όπως το Κυριακάτικο πολύ άνετο πέρασμα από τη Βρέστη στο πρωτάθλημα. Στην Ελβετία θα βρει χώρους, αφού η Βασιλεία καλείτε να ανατρέψει το σκορ και μπορεί να βγάλει φάσεις στην κόντρα. Το Over 4,5 τελικές στην εστία για τη Μαρσέιγ στο 1.95 μπαίνει στις επιλογές μου.

Παρόμοιες επιλογές προκύπτουν και στο Αλκμάαρ-Μπόντο Γκλιμτ. Οι Ολλανδοί πρέπει να βγάλουν επιθετικότητα για να ανατρέψουν το σκορ. Οι Νορβηγοί χωρίς άγχος, με τρομερή ψυχολογία και ωραία ανάπτυξη. Το line στις συνολικές τελικές προσπάθειες είναι σχετικά χαμηλό με το over 8,5 να πληρώνει 1.95. Ο λόγος που το line μένει χαμηλά είναι επειδή οι στοιχηματικές περιμένουν από τη φιλοξενούμενη ένα παθητικό παιχνίδι αναμονής. Είναι χαρακτηριστικό πως το over 3,5 τελικές στην εστία για την Μπόντο φτάνει στο 2.15.

Ψάχνει εκδίκηση στο 2,62

Ένα από τα πιο άδικα αποτελέσματα της περασμένης εβδομάδας ήταν η βαριά ήττα του Ερυθρού Αστέρα με 3-0 στη Σκωτία από τη Ρέιντζερς. Δύο ακυρωθέντα γκολ μετά από έλεγχο VAR και ένα πέναλτι που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχαν οι Σέρβοι.

Και τα τρία από τον Αλεξάντερ Κατάι, που πληρώνει 2.62 σήμερα για να πάρει ρεβάνς, σκοράροντας μια φορά!

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Moνά

17/3 –22:00 Γουέστ Χαμ-Σεβίλλη 2 (3.91) επί 6,40 μονάδες στη Stoiximan.gr

17/3 –22:00 Γουέστ Χαμ-Σεβίλλη Ράκιτιτς Anytime (8.00) επί 3,20 μονάδες στη Betshop

Δυάδα στη Stoiximan.gr

17/3 –19:45 Βασιλεία-Μαρσέιγ Over 4,5 τελικές στην εστία Μαρσέιγ (1.95)

17/3 –19:45 Αλκμάαρ-Μπόντο Γκλιμτ Over 8,5 τελικές στην εστία (1.95)

Στη δυάδα απόδοσης 3,80 ποντάρισμα 6,6 μονάδες

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X