«Προτεραιότητα για την ΑΕΚ η απόκτηση δεξιού μπακ»

«Προτεραιότητα για την ΑΕΚ η απόκτηση δεξιού μπακ»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση δεξιού μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περσινό καλοκαίρι η ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά στο δεξί άκρο της άμυνας αποκτώντας τόσο τον Κλεμάν Μισελέν από τη Λανς όσο και τον Λάζαρο Ρότα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Φορτούνα Σιτάρντ.

Ομως, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο η Ενωση αναμένεται να κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση ποδοσφαιριστή στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα αποτελέσει προτεραιότητα για τους ανθρώπους της ΑΕΚ καθώς θεωρούν πως η ομάδα δεν καλύφθηκε ούτε με τον Μισελέν ούτε με τον Ρότα. Και το θέμα είναι ποιος θα… επιβιώσει από τους δύο στο ρόστερ της Ενωσης για τη νέα σεζόν.

Τη φετινή σεζόν, ο Ρότα έχει 20 συμμετοχές με 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της ΑΕΚ ενώ ο Μισελέν έχει 21 συμμετοχές και 2 ασίστ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X