Θα τιμήσει τον Α.Σ Πέρα η ΚΑΕ ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Θα τιμήσει τον Α.Σ Πέρα η ΚΑΕ ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Τον Α.Σ Πέρα θα τιμήσει η ΚΑΕ ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να γιορτάσει την 54η επέτειο από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου του 1968, μαζί με τον ιστορικό Α.Σ. Πέρα.

Μάλιστα, εκτός αυτού προϊδεάζει τους φίλους της Ενωσης γι’ ακόμη περισσότερες εκπλήξεις που θα υπάρξουν στην εν λόγω αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η αναμέτρηση με ΠΑΟ, στο ΣΠΙΤΙ μας, στα Άνω Λιόσια, για την 20ή αγωνιστική της Βasket League (στις αρχές Απριλίου) πλησιάζει, και θα γίνει ΓΙΟΡΤΗ!

Στο πλαίσιο του αυτοδήλου καθήκοντός μας να τιμούμε και να υπερασπιζόμαστε αενάως τα Ιερά και Όσια, ήτοι το πλέον περίλαμπρο γεγονός της αθλητικής Ελλάδας σε ομαδικό άθλημα, την «Καλλιμαρμάρεια» εποποιία της 4ης Απριλίου 1968, όπου η Ομάδα μας στέφθηκε «Βασίλισσα», η Διοίκηση της ΑΕΚ BC των δράσεων και των συμβολισμών προχωρά ακόμη ένα βήμα. Ανταποδίδοντας ταυτοχρόνως και τη φιλοξενία του Σεπτεμβρίου του 2021 στη γενέτειρα Πόλη.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC αποφάσισε να συνεορτάσει την 54η επέτειο, μαζί με τον ιστορικό Α.Σ. Πέρα (Πέρα Κλουμπ – Beyoğlu Spor Kulübü), σαρξ εκ της σαρκός της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως, αφού αποτελεί προπομπό του ενδόξου Συλλόγου μας, και να τον τιμήσει πριν από την έναρξη του αγώνα. Ως εκ τούτου, προσκάλεσε τον Πρόεδρο του Α.Σ. Πέρα, Στέλιο Μουχλίδη, και εκείνος αποδέχτηκε σήμερα (16/03) την πρόσκληση και θα παρευρεθεί στην αναμέτρηση.

Πρόδηλο, ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες εκπλήξεις, που αφορούν στην αναμέτρηση.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X