Αρσεναλ: Μιλάει με τη Ρεάλ για τον Αζάρ!

Αρσεναλ: Μιλάει με τη Ρεάλ για τον Αζάρ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κίνηση που θα προκαλέσει τεράστια εντύπωση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει η Άρσεναλ, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του «Footmercato», οι Λονδρέζοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να κάνουν δικό τους τον Εντέν Αζάρ, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται αν μιλούν για δανεισμό ή αγορά.

Χωρίς κάποιος να είναι… ειδικός στα θέματα των Ισπανών ή να γνωρίζει αρκετές πληροφορίες από «περιβάλλον» τους, είναι εύκολο να καταλάβει ότι όχι μόνο δεν είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά όπως φαίνεται θέλουν να ξεφορτωθούν τον Βέλγο από το ρόστερ τους, μιας και το συμβόλαιό του είναι μεγάλο και η προσφορά του μικρή.

Φέτος μετρά 22 συμμετοχές, οι περισσότερες ως αλλαγή, σημειώνοντας ένα γκολ και δυο ασίστ, νούμερα τραγικά για έναν ποδοσφαιριστή που με τις εμφανίσεις του πριν καιρό στους «μπλε», έκανε όλο τον πλανήτη να παραμιλά με τα κατορθώματά του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X