Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκοτώθηκε εικονολήπτης του Fox News έξω από το Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκοτώθηκε εικονολήπτης του Fox News έξω από το Κίεβο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκοτώθηκε λίγο έξω από το Κίεβο εικονολήπτης του αμερικανικού ειδησεογραφικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News. Ο εικονολήπτης Πιερ Ζακρζέφσκι έπεσε νεκρός από πυρά που δέχτηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, κοντά στο Κίεβο.

Συγκεκριμένα, ο Ζακρζέφσκι συνόδευε τον δημοσιογράφο Μπέντζαμιν Χολ, ο οποίος τραυματίστηκε όταν το όχημά τους δέχθηκε πυρά στη Χορένκα, κοντά στο Κίεβο, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η διευθύνουσα σύμβουλος του Fox News Media, Σούζαν Σκοτ.

Ο εικονολήπτης βρισκόταν με τον δημοσιογράφο Μπέντζαμιν Χολ στην Ουκρανία από τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο του Fox News. Ο Ζακρζέφσκι ήταν βετεράνος εικονολήπτης και είχε καλύψει τα περισσότερα σημαντικά πολεμικά γεγονότα των τελευταίων δεκαετιών, από τον πόλεμο στο Ιράκ και το Αφγανιστάν μέχρι τη Συρία.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X