Η ΑΕΚ διαψεύδει για νέα μεταγραφή, αλλά...

Η ΑΕΚ διαψεύδει για νέα μεταγραφή, αλλά...
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει σχετικά με τα μεταγραφικά πλάνα της ΑΕΚ μετά τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η AEK ανακοίνωσε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης τον Γκρέγκορζ Κριχόβιακ.

Μια κίνηση που σίγουρα έχει προκαλέσει αίσθηση τα τελευταία 24ωρα. Ωστόσο, η ΑΕΚ φαίνεται να είναι πολύ ενεργή και μετά από αυτό για τις περιπτώσεις που προκύπτουν από τις εξελίξεις με τις ομάδες της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Από τη μεριά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει πως υπάρχει κάτι επί του παρόντος λέγοντας πως δεν υπάρχει υπόθεση που να δουλεύεται. Από την άλλη, πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Ενωση υπάρχει κινητικότητα είτε για τώρα, είτε για το καλοκαίρι για τους παίκτες-ευκαιρίες που προέκυψαν από Ουκρανία και Ρωσία.

Εξετάζονται διεξοδικά περιπτώσεις που έχουν προταθεί από τις συγκεκριμένες αγορές, ωστόσο σε καμιά περίπτωση η ΑΕΚ δε θα προχωρήσει και για δεύτερη κίνηση για την οποία δε θα υπάρχει άμεσα κάποια άλλη δυνατότητα εκτός από το να χρησιμοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής μέχρι το τέλος της σεζόν. Το ψάξιμο γίνεται πλέον με βασικό γνώμονα και την επόμενη.

Αν βέβαια βρεθεί και ο «χρυσός» συνδυασμός με παίκτη που να μπορεί να κλείσει από τώρα στα πλαίσια της ειδικής πρόβλεψης της FIFA και να υπάρχει συμφωνία και για του χρόνου, ακόμη καλύτερα.

Η απόκτηση στόπερ είναι έτσι κι αλλιώς κεντρική προτεραιότητα στο σχεδιασμό της ΑΕΚ. Όπως και η απόκτηση δεξιού μπακ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ η Ένωση πάει και για σχεδόν ολικό «λίφτινγκ» στα χαφ. Και για τις θέσεις στο κέντρο, υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον από Ρωσία και Ουκρανία.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X