Βαζέχα: «Οταν διάβασα για τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Κριχόβιακ στην αρχή πίστεψα ότι είναι Πρωταπριλιά»

Βαζέχα: «Οταν διάβασα για τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Κριχόβιακ στην αρχή πίστεψα ότι είναι Πρωταπριλιά»
Photo Credits: INTIME

Ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε για την μεταγραφή του Γρεγκόρζ Κριχόβιακ στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το super deal της ΑΕΚ με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ δεν προκάλεσε σεισμικές…δονήσεις μονάχα στον οργανισμό της Ένωσης, αλλά και γενικότερα στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Όταν ένας παίκτης της σπουδαίας κλάσης, της τρομερής ποιότητας και των υψηλών παραστάσεων του διεθνούς Πολωνού μέσου έρχεται στην Ελλάδα για να αγωνιστεί σε ομάδα της χώρας μας και όχι για διακοπές, τότε αυτομάτως τέτοιου είδους μεταγραφικά deals σηκώνουν τεράστια…σκόνη και αποτελούν κεντρικό θέμα συζήτησης.

Το SDNA απευθύνθηκε σε έναν Πολωνό που προϊόντος του χρόνου…έγινε Έλληνας, έγραψε «χρυσές» – σελίδες στην πολύχρονη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και εξελίχθηκε σε πρώτο σκόρερ όλων των εποχών για τον Παναθηναϊκό.

Τα πολλά λόγια και οι συστάσεις μοιάζουν περιττές για τον Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος σχολίασε με διθυραμβικό τόνο το super deal της ΑΕΚ με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

«Όταν διάβασα για τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Κριχόβιακ στην αρχή πίστεψα ότι είναι Πρωταπριλιά (γέλια).

Υπάρχουν πολλοί Πολωνοί παίκτες που αγωνίζονται στη Ρωσία και θέλουν να φύγουν έπειτα από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πόλεμο στην Ουκρανία.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Κριχόβιακ που η μεταγραφή του στην ΑΕΚ αποτελεί ό,τι το καλύτερο, όχι μόνο για την ΑΕΚ αλλά και συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ προσθέσει στο δυναμικό της έναν μεγάλο παίκτη με υψηλές παραστάσεις και πολλές διακρίσεις στην καριέρα του τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και με την Εθνική Πολωνίας.

Μακάρι αυτή την τεράστια ποιότητά του να την βγάλει και στην Ελλάδα. Εγώ συνηθίζω να λέω πως κάθε παίκτης κρίνεται στο γήπεδο το οποίο είναι ο καθρέφτης για όλους.

Κάθε μεταγραφή εμπεριέχει ένα ρίσκο, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση ο Κριχόβιακ διαθέτει ένα τρομερό βιογραφικό που δεν συναντάς εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι φίλοι της ΑΕΚ και γενικότερα οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν ανάγκη και θέλουν να βλέπουν τέτοιους ποιοτικούς παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα».

«Δύσκολα θα ερχόταν υπό νορμάλ συνθήκες στην Ελλάδα»

– Για το εάν θα μπορούσε η ΑΕΚ να αποκτήσει τον Κριχόβιακ εάν δεν υπήρχε ο πόλεμος στην Ουκρανία και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Ρωσία:

«Νομίζω πως πόλύ δύσκολα, αν λάβουμε υπόψιν μας πως έχει ακόμα γεμάτα χρόνια στο ποδόσφαιρο και το συμβόλαιό του στη Κράσνονταρ ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Υπό νορμάλ συνθήκες δύσκολα ένας παίκτης της κλάσης του Κριχόβιακ θα ερχόταν στην Ελλάδα και θα είναι μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ έτσι και καταφέρει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και για τη νέα χρονιά».

«Αμυντικό χαφ τρομερής κλάσης»

– Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που κάνουν τον Κριχόβιακ να ξεχωρίζει:

«Πρόκειται για έναν αμυντικό χαφ τρομερής κλάσης. Έχει τη δυνατότητα και την ποιότητα να είναι ο μοναδικός κόφτης στην ομάδα του σε ένα σύστημα 4-3-3.

Παίρνει την μπάλα από πίσω, οργανώνει το παιχνίδι, είναι δυνατός στα μαρκαρίσματα κι έχει καλά πόδια. Με λίγα λόγια ένας ολοκληρωμένος αμυντικός χαφ».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X