Viral γυναίκα από τη Ρωσία που βγήκε με πανό κατά του πολέμου σε ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό – Συνελήφθη από την αστυνομία (VIDEO)

Viral γυναίκα από τη Ρωσία που βγήκε με πανό κατά του πολέμου σε ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό – Συνελήφθη από την αστυνομία (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια γυναίκα διέκοψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης στη Ρωσία το βράδυ της Δευτέρας (14/3), κρατώντας πλακάτ πίσω από την παρουσιάστρια με μηνύματα κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

Στην επιγραφή, που ήταν γραμμένη στην αγγλική και στη ρωσική γλώσσα, αναφερόταν: «Όχι πόλεμος! Σταματήστε τον πόλεμο. Μην πιστεύετε στην προπαγάνδα. Σας λένε ψέματα εδώ!»

Η πρωτοφανής διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε 19 ημέρες μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, την οποία η Μόσχα αποκαλεί «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

Το πρώτο κανάλι της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα σχετικά με το περιστατικό, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το TASS.

Συνελήφθη η γυναίκα με το πλακάτ στη Ρωσία

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το κορίτσι που βγήκε με το πανό κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του δελτίου ειδήσεων, ονομάζεται Μαρία Οβσιάννικοβα και είναι υπάλληλος του Πρώτου Καναλιού της Ρωσίας.

Συνελήφθη από την αστυνομία και αυτή τη στιγμή ανακρίνεται, ενώ αντιμετωπίζει διοικητικές κυρώσεις από τις ρωσικές αρχές.

Η Οβσιάννικοβα ηχογράφησε προηγουμένως, σύμφωνα με τον Guardian, ένα ξεχωριστό μήνυμα στο οποίο δήλωσε ότι «ντρέπεται που είναι» υπάλληλος του Καναλιού 1. «Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι έγκλημα και η Ρωσία είναι ο επιτιθέμενος», δήλωσε η Ρωσίδα υπάλληλος, προσθέτοντας ότι ο πατέρας της ήταν Ουκρανός.

Φάνηκε ότι οι παραγωγοί έσπευσαν να τη διακόψουν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης των ειδήσεων.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X