Γκουαρντιόλα: «Εννοείται πως κοιτάζουμε τι κάνει η Λίβερπουλ»

Γκουαρδιόλα: «Σημαντική νίκη, αλλά είναι ακόμα Φεβρουάριος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται σήμερα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και χρειάζεται νίκη έτσι ώστε να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Λίβερπουλ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει πει πολλάκις πως η Λίβερπουλ βρίσκεται στη διεκδίκηση του τίτλου, ακόμη και όταν η ομάδα του βρίσκονταν στο +10, από τους Κόκκινους.

Στις τελευταίες δηλώσεις του ο Καταλανός τεχνικός παραδέχθηκε πως η Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθεί τα αποτελέσματα της Λίβερπουλ αφού η απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων είναι μόνο τρεις βαθμοί.

«Εννοείται πως έχουμε ένα μάτι σε αυτά που κάνει η Λίβερπουλ. Αυτό είναι φυσιολογικό. Έχω ξαναπεί ότι όταν φτάσεις στα τελευταία στάδια της σεζόν, κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό. Είναι ένας τελικός. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος να ανάρρωση.

Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω στα παιχνίδια των διεκδικητών μας, αλλά δεν μπορώ να εμπλακώ. Μόνο μια φορά, όταν η Λίβερπουλ πάρει ένα λεωφορείο και έρθει εδώ για να παίξει το μεταξύ μας παιχνίδι. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Όλοι οι σύλλογοι, όχι μόνο η Λίβερπουλ και εμείς, οι ομάδες που πάνε για το Champions League, την πρόκριση στο Europa League, τον παραμονή, σε κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζουμε σε κάθε ομάδα για πολλά, πολλά πράγματα.

Υπάρχουν πολλές μάχες, κάθε παιχνίδι θα είναι αρκετά παρόμοιο. Θα είναι ωραίο να είμαστε εκεί στα τελικά στάδια παλεύοντας γι’ αυτό. Τι πρέπει να κάνουμε; Να κερδίσουμε το παιχνίδι μας. Είναι το μόνο πράγμα στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X