Στο Ισράηλ ο Ρομάν Αμπράμοβιτς μετά τον εξοστρακισμό του από τη Βρετανία και την Τσέλσι

H Tσέλσι κατέγραψε κέρδη 36,3 εκατ. ευρώ παρά την πανδημία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο δικό του, ιδιότυπο Brexit εξαναγκάστηκε ο δισεκατομμυριούχος πρώην ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, που εθεάθη σε αίθουσα VIP στο αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ σήμερα.

Πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ, σημειώνουν πως λίγο αργότερα, ένα τζετ που συνδέεται με τον Ρώσο ολιγάρχη απογειώθηκε με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Σε μια φωτογραφία που περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου ειδήσεων Reuters διακρίνεται ο Αμπράμοβιτς να κάθεται στο σαλόνι, ενώ έχει κατεβάσει τη μάσκα που φοράει στο πηγούνι του.

Το Reuters δεν μπορεί να επαληθεύσει προς το παρόν εάν επιβιβάστηκε στην πτήση.

Εξοστρακίστηκε ο Αμπράμοβιτς από την Premier League

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/03), η Premier League επισημοποίησε τον αποκλεισμό του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την προεδρία της Τσέλσι, μετά από τις κυρώσεις από την κυβέρνηση για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Μετά την επιβολή κυρώσεων από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, το συμβούλιο της Premier League απέκλεισε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ως Διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Λέσχης Τσέλσι.

Ο Λουκάκου της Τσέλσι

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δεν επηρεάζει την ικανότητα του συλλόγου να προπονείται και να παίζει τα παιχνίδια του, όπως ορίζεται στους όρους άδειας που εκδόθηκε από την κυβέρνηση, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2022», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, η βρετανική κυβέρνηση έδωσε το βράδυ της Παρασκευής (11/3) το «πράσινο φως» στην αμερικανική τράπεζα «Raine» για να προχωρήσει η πώληση της Τσέλσι, παρά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την Πέμπτη (10/3) προς τον ιδιοκτήτη της, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Οι κυρώσεις σε 7 Ρώσους Ολιγάρχες

Η Μεγάλη Βρετανία επέβαλε κυρώσεις στον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβτς και τον Ιγκόρ Σέτσιν, διευθύνοντα σύμβουλο του ρωσικού πετρελαϊκού κολοσσού Rosneft, προχωρώντας σε δέσμευση περιουσιακών στοιχείων και ταξιδιωτικές απαγορεύσεις, λόγω των σχέσεών τους με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς

Οι δύο δισεκατομμυριούχοι κι άλλοι πέντε Ρώσοι ολιγάρχες είναι οι πιο υψηλές προσωπικότητες που προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων των Βρετανών, μετά από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η Μ. Βρετανία ανέφερε ότι είχε συλλογική καθαρή περιουσία περίπου 15 δισεκατομμυρίων λιρών (17,94 δισεκατομμύρια ευρώ).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X