Τσερνόμπιλ: Χτυπήθηκε γραμμή ηλεκτροδότησης του πυρηνικού εργοστασίου

Τσερνόμπιλ: Χτυπήθηκε γραμμή ηλεκτροδότησης του πυρηνικού εργοστασίου

Συναγερμός στο Τσερνόμπιλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για μια ακόμα φορά οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μια γραμμή ηλεκτροδότησης στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ, ανέφερε ο διαχειριστής δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας της Ουκρανίας.

Αυτό έρχεται τρεις ημέρες αφότου η Ουκρανία είπε στην υπηρεσία πυρηνικής επιτήρησης των Ηνωμένων Εθνών ότι έχει χαθεί κάθε επαφή με το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας.

Το εργοστάσιο, όπου έχει σημειωθεί το χειρότερο πυρηνικό ατύχημα στον κόσμο το 1986, καταλήφθηκε από τις ρωσικές δυνάμεις την περασμένη εβδομάδα, μετά την εισβολή τους στην Ουκρανία.

Και οι δύο γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος της τοποθεσίας υπέστησαν ζημιές όταν ανέλαβαν οι Ρώσοι, αποσυνδέοντάς το ουσιαστικά από το δίκτυο.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας επισήμανε ότι η βασική ασφάλεια στο χώρο δεν θα πρέπει να επηρεαστεί επειδή ο όγκος του νερού ψύξης στην εγκατάσταση αναλωμένου καυσίμου ήταν αρκετός για να συνεχίσει να απομακρύνει τη θερμότητα χωρίς να χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια.

Πηγή: skai.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X