Τεράστιο κύμα υποστήριξης στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς από τους οπαδούς της Τσέλσι (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Τεράστιο κύμα υποστήριξης στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς από τους οπαδούς της Τσέλσι (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν αναμενόμενο πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα συγκέντρωνε όλα τα… φώτα πάνω της. Ο λόγος φυσικά για το Τσέλσι – Νιούκαστλ. Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των «μπλε» μετά τις βαριές κυρώσεις που δέχτηκε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι φίλαθλοι της Τσέλσι πάντως φαίνεται πως παραμένουν υπέρ του Ρώσου μεγιστάνα. Η πλειονότητα τουλάχιστον δείχνει να μη… γυρνάει την πλάτη της στον Αμπράμοβιτς ο οποίος δαπάνησε δισεκατομμύρια για την Τσέλσι σε αυτά τα 19 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Λονδίνου.

Το χαρακτηριστικό πανό «The Roman Empire» παρέμεινε στη θέση του, ενώ αρκετοί φίλαθλοι φόρεσαν και μάσκες Αμπράμοβιτς, δείχνοντας έτσι τη στήριξη τους.

Από την άλλη, πάντα υπάρχει και η διαφορετική όψη του νομίσματος. Έτσι, όταν μια μερίδα πήγε να τραγουδήσει και να φωνάξει το όνομα του Αμπράμοβιτς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», «μπήκε» μια μεγαλύτερη μερίδα οπαδών της Τσέλσι και… πάτησε πάνω στη φωνή τους, τραγουδώντας «Champions of Europe».’

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X