Πάει για... εκδίκηση η ΑΕΚ απόψε στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Πάει για... εκδίκηση η ΑΕΚ απόψε στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ψάχνει μια μεγάλη νίκη εν μέσω θετικών εξελίξεων στα μεταγραφικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πρέπει να βγάλει ψυχή και τη ποιότητά της στο γήπεδο για να πάρει ένα διπλό… απάντηση στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Το αποψινό (19:30, COSMOTE Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είναι κρίσιμο ως… και καθοριστικό. Η Ενωση μετά το 3-0 που υπέστη πριν μερικές εβδομάδες στο ίδιο γήπεδο χρειάζεται αρχικά να δώσει απαντήσεις για εκείνη την τραγική εικόνα που έδειξε. Δευτερευόντως, δεν πρέπει να δώσει στον Παναθηναϊκό άλλα περιθώρια να την πλησιάσει στη βαθμολογία.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ υπάρχει ευφορία μετά τις εξελίξεις για τον Γκρεγκόρ Κριχόβιακ που φαίνεται πως θα ντυθεί άμεσα στα κιτρινόμαυρα, και καλείται αυτή τη θετικότητα να τη βγάλει και στο γήπεδο. Η Ένωση «πάσχει» άλλωστε από ψυχολογία και είναι ένα κομμάτι πάνω στο οποία πρέπει να δείξει μεγάλη πρόοδο, ειδικά στα ντέρμπι.

Το πλάνο του Οφρυδόπουλου

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δούλεψε για πρώτη φορά ολόκληρη εβδομάδα και είχε περισσότερο χρόνο με τους παίκτες του και για πρώτη φορά σχεδιάζει εκτός έδρας ματς με βαθμολογική στόχευση.

Οι Ογκνιεν Βράνιες- Νταμιάν Σιμάνσκι και Γεβγέν Σάκχοφ είναι εκτός και η ΑΕΚ καλείται να βρει το ιδανικό σχήμα. Στα χαφ υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα και με δεδομένο τον Αντρέ Σιμόες που θα έχει ρόλο κοντά στα στόπερ για να ανεβαίνουν τα μπακ και προσθέτουν πρόσωπα στην ανάπτυξη, δεν αποκλείεται να δούμε δίπλα του τον Νταμιάν Λε Ταλέκ και μπροστά τους τον Πέτρο Μάνταλο. Μία τριάδα που δούλεψε δύο ημέρες στα Σπάτα ο Οφρυδόπουλος. Από την άλλη, υπάρχει και ο Εχσάν Χατζισαφί ο οποίος ήταν βασικός στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας της ΑΕΚ ο Τσιντώτας θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα, ο Μισελέν με τον Ρότα παλεύουν για την θέση στο δεξί άκρο, ο Μοχαμάντι θα είναι στο αριστερό και στα στόπερ ο Τζαβέλλας με τον Μήτογλου. Στην επίθεση είναι σίγουρος ο Αραούχο στην κορυφή και Αμπραμπατ-Τσούμπερ-Γκαρσία παλεύουν για δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον Αμραμπατ κοντά στον Αραούχο με τον Μάνταλο εκτός.

Όπως και να έχει υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι στην 11άδα της ΑΕΚ, παρά τις απουσίες και ο Οφρυδόπουλος αναμένεται να παρουσιάσει μία ομάδα που θα παίξει πιο χαμηλά σε σχέση με την εικόνα της ΑΕΚ επί Γιαννίκη προ ημερών στην ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Φράνσκον, Μάνταλος, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Το πλάνο του Παναθηναϊκού

Οι «πράσινοι» φτάνουν στο σημερινό ματς με αγωνιστικά προβλήματα. Πέραν του τιμωρημένου Αλεξανδρόπουλου, εκτός μάχης τέθηκαν λόγω τραυματισμών οι Βέλεθ και Ιωαννίδης. Μάλιστα η απουσία του τελευταίου σε συνδυασμό με αυτή του Μακέντα αφήνει την ομάδα μόνο με τον Καρλίτος διαθέσιμο για την κορυφή της επίθεσης. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που δεν υπολογίζει και στον Λούντκβιστ, αναμένεται να χρησιμοποιήσει βασικό τον Κουρμπέλη στο κέντρο και τον Σάρλιγια στο κέντρο της άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα: Διούδης, Σάντσες, Σάρλιγια, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Γκατσίνοβιτς, Παλάσιος, Αϊτόρ, Καρλίτος.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Διαιτητής: Νίκολα Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο)
Βοηθοί: Βλάνταν Τοντόροβιτς, Μίλουτιν Ντούκιτς (Μαυροβούνιο)
Τέταρτος: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
VAR: Αντρέ Ναρκίσο (Πορτογαλία)-Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X