Ιωαννίδης: «Η ΑΕΚ θα είναι πιο προσεκτική στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού»

Ιωαννίδης: «Η ΑΕΚ θα είναι πιο προσεκτική στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με τον Φώτη Ιωαννίδη να τονίζει ότι περιμένει την Ενωση πιο προσεκτική σε σχέση με το πρόσφατο ματς των δυο ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η ΑΕΚ έρχεται ξανά ως αντίπαλος στη Λεωφόρο. Μόλις πριν από δύο εβδομάδες ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 στο ίδιο γήπεδο την ίδια αντίπαλο. Θα επηρεάσει αυτό το 3-0 την ψυχολογία των ομάδων; «Σίγουρα, η ΑΕΚ θεωρώ ότι θα είναι πιο προσεκτική στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Εμείς όμως απ’ την πλευρά μας, θα πρέπει να μπούμε με την ίδια προσήλωση απ’ το πρώτο λεπτό ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και γιατί όχι και με ένα ίδιο αποτέλεσμα».

Τα εφετινά πλέι οφ φαντάζουν δύσκολα και απαιτητικά. Τουλάχιστον η κανονική περίοδος έδειξε ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν βαθμούς. Πώς περιμένεις το μίνι πρωτάθλημα; «Εμείς χαιρόμαστε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Είναι τα αγαπημένα ματς κάθε ποδοσφαιριστή. Σ’ αυτά τα πλέι οφ, σχεδόν όλοι οι αγώνες, είναι ντέρμπι κάτι που σε κάνει να θες να είσαι συνέχεια στο αποκορύφωμα της απόδοσής σου και να βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να βοηθήσεις την ομάδα να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται».

Σε σχέση με το τελευταίο ματς η ΑΕΚ έρχεται με νέο προπονητή και πιο συσπειρωμένη. Περιμένεις μια διαφορετική ΑΕΚ; «Θεωρώ ότι θα έρθει να μας αντιμετωπίσει πιο «μαζεμένη» και πιο προσεκτική. Αυτό ίσως μας δυσκολέψει στο να βρούμε την ίδια πληθώρα ευκαιριών. Πρέπει λοιπόν να είμαστε αποτελεσματικοί».

Τα εφετινά πλέι οφ αποτελούν μια δύσκολη διαδικασία που μπορεί να κρύβει και παγίδες. Η ομάδα βρίσκεται στο -4 απ’ την ΑΕΚ, στο -3 απ’ τον Άρη και στο +2 απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεδομένου ότι όλα τα ματς είναι αμφίρροπα, όλα μπορούν να συμβούν, απ’ το καλύτερο μέχρι το χειρότερο σενάριο… «Πράγματι και οι τέσσερις ομάδες που αναφέρατε είναι κοντά στη βαθμολογία άρα κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Πρέπει λοιπόν κάθε παιχνίδι να το κοιτάμε διαφορετικά και να στοχεύουμε στους τρεις βαθμούς. Κάθε ματς είναι τελικός».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X