Πόλεμος στην Ουκρανία: Φρούριο με οδοφράγματα παντού το Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Φρούριο με οδοφράγματα παντού το Κίεβο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για μια ακόμα ημέρα και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Κίεβο και τη Μαριούπολη. Την πρωτεύουσα και ένα από τα μεγάλα λιμάνια της Ουκρανίας που συνεχίζει να αντιστέκεται στους Ρώσους εισβολείς.

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν πάρει θέσεις σήμερα το πρωί γύρω από το Κίεβο και έχουν «αποκλείσει» τη Μαριούπολη στη νότια Ουκρανία, όπου χιλιάδες άνθρωποι υφίστανται μια καταστροφική πολιορκία. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν σήμερα το πρωί ότι ήχησαν σειρήνες συναγερμού για αεροπορική επιδρομή σε όλη την ουκρανική επικράτεια, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις Κίεβο, Οδησσό, Ντνίπρο και Χάρκοβο.


Σύμφωνα με τις βρετανικές υπηρεσίες, το βασικό μέρος των ρωσικών στρατευμάτων βρίσκεται στα 25 χιλιόμετρα έξω από το Κίεβο, ενώ οι Ρώσοι βομβάρδιζαν όλη τη νύχτα υποδομές και κτίρια στα περίχωρα της πρωτεύουσας.

Πάρα τις επιθέσεις τους σε μεγάλες πόλεις, κύριος στόχος των Ρώσων παραμένει το Κίεβο, το οποίο επιχειρούν να περικυκλώσουν. Είναι παρόντες στα προάστια της πόλης και προσπαθούν να εξαλείψουν την άμυνά της σε τοποθεσίες δυτικά και βόρεια της πόλης για να την «αποκλείσουν», δήλωσε το ουκρανικό επιτελείο.


Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X