ΝΒΑ: Ασύλληπτος ΛεΜπρόν κράτησε όρθιους τους Λέικερς με 50 πόντους (VIDEO)

ΝΒΑ: Ασύλληπτος ΛεΜπρόν κράτησε όρθιους τους Λέικερς με 50 πόντους (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 37χρονος Λεμπρόν Τζέιμς με δεύτερη «50άρα» αυτή την εβδομάδα… ξελάσπωσε ξανά τους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι επιβλήθηκαν των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (122-109).
Για τη φετινή πορεία των Λέικερς έχουν γραφτεί. Φαίνεται, όμως, πως ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ δεν αστειεύεται πλέον!

Πριν από λίγες μέρες ο Τζέιμς είχε βάλει 56 πόντους απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ο μπασκετικός πλανήτης… παραμιλούσε. Κι όμως, ο «LBJ» το έκανε ξανά! Αυτή τη φορά ο εκ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών έβαλε 50 πόντους, κατέβασε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ και μάλιστα είχε 72% εντός πεδιάς.

Ο φοβερός Λεμπρόν οδήγησε την ομάδα του Φρανκ Βόγκελ στην νίκη επί των Ουίζαρντς και οι Λέικερς βρίσκονται σταθερά σε ρυθμούς πλέι ιν στη Δύση με ρεκόρ 29-37. Αντιθέτως, το σύνολο από την Ουάσινγκτον υποχώρησε το 29-36 και παραμένει εκτός της δεκάδας στην Ανατολή.

Τον… σεληνιασμένο Τζέιμς ακολούθησε ο Μαλίκ Μονκ (21π., 3ρ., 4ασ.), ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Κάιλ Κούζμα (23π., 7ρ., 3ασ.) και Κόρεϊ Κίσπερτ (21π., 2ρ.).

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X