Τσέλσι: Η Barclays «πάγωσε» τους λογαριασμούς των Λονδρέζων

Τσέλσι: Η Barclays «πάγωσε» τους λογαριασμούς των Λονδρέζων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Barclays προσωρινά «πάγωσε» τους λογαριασμούς της Τσέλσι λόγω των κυρώσεων που επέβαλε η βρετανική κυβέρνηση στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με τους Times η Barclays «πάγωσε» τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις πιστωτικές κάρτες της Τσέλσι, μετά την επιβολή κυρώσεων στον Ρομάν Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση με αποτέλεσμα ο σύλλογος να αντιμετωπίζει οικονομική καταστροφή!

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έδωσε χθες (10/3) άδεια στην Τσέλσι να συνεχίσει τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, όμως σύμφωνα με πηγές του συλλόγου, αρκετές από τις εταιρικές πιστωτικές κάρτες του κλαμπ έχουν παγώσει επειδή οι τράπεζες θέλουν να αποφύγουν το… ρίσκο. «Η άδεια επιτρέπει στον σύλλογο να συνεχίσει τις καθημερινές δραστηριότητες, αλλά οι τράπεζες δεν έχουν την όρεξη για ρίσκo. Έχουν παγώσει ορισμένες από τις εταιρικές πιστωτικές κάρτες. Ασκεί πολύ μεγαλύτερη πίεση στον σύλλογο», ανέφερε μια πηγή των Times.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X