Περιζήτητος ο Αμπέλ Φερέιρα, ένα εκατομμύριο η ρήτρα του!

Περιζήτητος ο Αμπέλ Φερέιρα, ένα εκατομμύριο η ρήτρα του!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Αμπέλ Φερέιρα από την Παλμέιρας μειώθηκε στο 1 εκατομμύριο ευρώ και οι μνηστήρες για τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ αυξάνονται!

Το συμβόλαιο του με την Παλμέιρας εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2022 και το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα συζητιέται πολύ έντονα στα ποδοσφαιρικά στέκια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από την Βραζιλία για τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπενφίκα, έναν ιταλικό σύλλογο και ομάδες από την Ασία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Παλμέιρας πρόσφατα αναθεώρησε όρους του συμβολαίου του, πήρε μία γενναία αύξηση (είναι ανάμεσα στους τρεις πιο ακριβοπληρωμένους τεχνικούς στην Λατινική Αμερική) και είδε την ρήτρα αποδέσμευσης του να μειώνεται στα 5,5 εκατομμύρια ρεάις, περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ: «ο κόσμος που με ξέρει, ειδικά οι άνθρωποι της Παλμέιρας ξέρουν ότι είμαι πολύ ξεκάθαρος. Έχω συμβόλαιο. Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα, όμως βρίσκομαι εδώ για να ακούσω τον σύλλογο τι έχει να μου προτείνει. Όπως λέω πάντα, όλα είναι στα χέρια του Θεού», ήταν τα λόγια του Φερέιρα μετά το τέλος του ντέρμπι με την Σάο Πάουλο.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X