Ιδιοκτήτης χρυσωρυχείου από την Γκάνα θέλει να αγοράσει την Τσέλσι, τον Ρονάλντο και τον Μέσι! (VIDEO)

Ιδιοκτήτης χρυσωρυχείου από την Γκάνα θέλει να αγοράσει την Τσέλσι, τον Ρονάλντο και τον Μέσι! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εξαιρετικά φιλόδοξο πλάνο του να αγοράσει την Τσέλσι από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και να την ενισχύσει με ακόμη περισσότερους αστέρες έκανε γνωστό ο Μπέρναρντ Άντγουι Μποασιάκο. Ο 45χρονος ιδιοκτήτης χρυσωρυχείου από την Γκάνα έκανε γνωστά τα σχέδιά του μέσω ενός ραδιοφωνικού σταθμού.

«Θέλω να πάρω την Τσέλσι. Με ενδιαφέρει πολύ. Αυτοί που αγοράζουν ομάδες δεν είναι ποδοσφαιριστές, αλλά επιχειρηματίες. Το ίδιο κι εγώ. Άρα γιατί να μην αγοράσω την ομάδα; Θέλω να καταθέσω μια προσφορά», τόνισε και πρόσθεσε πως δεν θα μείνει εκεί, αν τα καταφέρει.

«Αν γίνω ιδιοκτήτης της Τσέλσι, θέλω να αγοράσω τον Βινίσιους από τη Ρεάλ και να πουλήσω τον Λουκάκου. Επίσης θα μιλήσω με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να δω αν μπορώ να αγοράσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ θα επιδιώξω να πάρω και τον Μέσι. Ο Αμπράμοβιτς έκανε ό,τι μπορούσε, τώρα είναι να η ώρα να υποστηρίξει έναν Γκανέζο για να αγοράσει την Τσέλσι», πρόσθεσε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X