Ο νέος διασυρμός του Λευτέρη Αυγενάκη

Ο νέος διασυρμός του Λευτέρη Αυγενάκη

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι αποδεδειγμένα πια ο Έλληνας με το πιο γερό στομάχι. Κανένας άλλος πολιτικός στην ελληνική σκηνή δεν έχει δεχθεί τέτοιους διασυρμούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κατασκεύασμα του, τα επίσημα φυτά εσωτερικής χρήσης του ελληνικού αθλητισμού, η ΕΕΑ δεν έχουν πετύχει απόφαση. Με κλήρο να έβγαζαν «αθώοι»-«ένοχοι», κάποια απόφαση θα την είχαν βρει και θα τους δικαίωμα η Εφέσεων των τακτικών δικαστών, το CAS, κάποιος.

Κατά σύμπτωση, όλες οι αποφάσεις εξυπηρετούν τα θέλω του προϊσταμένου που τους όρισε εκεί. Του Λευτέρη Αυγενάκη. Του θεωρητικά «υφυπουργού αθλητισμού». Μόνο που τον φέρει τυπικά τον τίτλο πλέον.

Έχει ξεφτιλιστεί στο πανελλήνιο, έχει πάρει μαζί του στη «φωτιά» όλη την κυβέρνηση κι έχει μπει μπροστά για να μαζεύει τα αναθέματα του κόσμου από τις αμέτρητες γκάφες του.

Η τελευταία διαπράχθηκε την Κυριακή το βράδυ. Ο Αυγενάκης πανηγύριζε, λες κι είναι μέλος των «Snakes», τη νίκη του ΟΦΗ που του χάριζε λέει την 6η θέση. Φωτογραφίες με τον Λυσσάνδρου, τον Μπούση, έχοντας ξεχάσει την ιδιότητα του. Λίγο έλειψε να μπει με τους παίκτες στο γήπεδο να κάνει και «Όλε».

Διαβάστε περισσότερα για το νέο διασυρμό του Λευτέρη Αυγενάκη

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X