ΑΕΚ: Ολη η αλήθεια για την αποχώρηση της Δώρας Γκουντούρα

Η Γκουντούρα έγινε… διαιτητής στο Πανελλήνιο κύπελλο Σπάθης Eφήβων – Nεανίδων
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αποκαλύπτει το παρασκήνιο γύρω από την αποχώρηση της μέχρι πρότινος αθλήτριας της ΑΕΚ, Δώρας Γκουντούρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Δώρα Γκουντούρα αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ, η οποία και την ανέδειξε στον χώρο της ξιφασκίας, να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα της.

Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες από τον Αρίστων Παιανίας παρά την προσπάθεια και δεδομένη επιθυμία της ΑΕΚ να την κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της. Η Γκουντούρα υπέβαλλε στην διοίκηση της Ερασιτεχνικής αίτημα να την αποδεσμεύσει η οποία και δεν έγινε δεκτή. Η διοίκηση έκανε το παν για να την κρατήσει, της κατέθεσε νέα καλή οικονομική πρόταση και της τόνισε φυσικά πως θεωρεί ιερή υποχρέωση της να την στηρίξει σε κάθε της βήμα λόγω των ξεχωριστών δεσμών της με το τμήμα και την ΑΕΚ.

Μάλιστα τόσο ο πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου όσο και ο αντιπρόεδρος Σταμάτης Παπασταμάτης της εγγυήθηκαν πως θα βρίσκονται στο πλευρό της για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της για την επόμενη Ολυμπιάδα και όχι μόνο.

Η Γκουντούρα ευχαρίστησε την ΑΕΚ για όλα και για την επιμονή της και ξεκαθάρισε ότι το θέμα δεν ήταν οικονομικό και όπως τους ανέφερε ήθελε να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα της.

Όλα αυτά τα χρόνια η ΑΕΚ στήριξε και προσέφερε στην Γκουντούρα τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης, με αξιόλογους προπονητές και φυσικά στήριξε οικονομικά στο μέτρο του δυνατού την προετοιμασία της και τα ταξίδια αγώνων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι δεδομένο ωστόσο πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να κρατήσει καμία αθλήτρια και αθλητή με το ζόρι και στο τέλος οφείλει να σεβαστεί την επιθυμία τους και αυτό έκανε στην περίπτωση της Γκουντούρα, αφού πρώτα εξάντλησε όλα τα περιθώρια για να την διατηρήσει στο δυναμικό της.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X