Τσιγκρίνσκι: «Σκοτώνονται τα αδέρφια μου και κάτι πεθαίνει μέσα μου!» (VIDEO)

Τσιγκρίνσκι: «Σκοτώνονται τα αδέρφια μου και κάτι πεθαίνει μέσα μου!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε για τα όσα βιώνει η Ουκρανία λόγω του πολέμου με τη Ρωσία.

Η Ουκρανία βιώνει δύσκολες ώρες και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μίλησε στην Cosmote TV λίγη ΄ρα πριν από την αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Παναιτωλικό.

Οσα είπε ο Τσιγκρίνσκι

Πώς βιώνει τον πόλεμο που γίνεται στην Ουκρανία;

«Είναι μία πρωτοφανής κατάσταση. Είναι μία ελεύθερη χώρα. Είμαι δυσαρεστημένος που δέχεται επίθεση η χώρα μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου… Συγγνώμη είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό».

Για το ταξίδι – αστραπή που έκανε στη χώρα του μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να πάρει τη σύζυγό του;

«Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Είμαι περήφανος που είμαι Ουκρανός. Στέλνω την αγάπη και τη συμπαράστασή μου στους συμπολίτες μου, περισσότερο από ποτέ. Είμαι περήφανος που είμαι Ουκρανός. Η σύζυγός μου είναι εδώ. Και η οικογένειά μου και η οικογένεια της συζύγους μου είναι στην Ουκρανία. Μάχονται εκεί. Μου δίνει δύναμη το πώς μάχονται για τη χώρα μου εκεί. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να αγωνίζομαι και να έχω το μυαλό μου στην Ουκρανία. Μου δίνει κίνητρο όμως να είμαι αφοσιωμένος στη ζωή μου η μάχη που δίνεται. Όχι μόνο οι Ουκρανοί πολίτες, αλλά κι άλλοι πολίτες σε άλλες χώρες που μάχονται μου δίνουν δύναμη».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X