Νέα ιταλική μηχανή παραγωγής γκολ

Νέα ιταλική μηχανή παραγωγής γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν περίπου 10 χρόνια πριν, τη σεζόν 2011/2012 όταν στην Ιταλία είδανε μια τρομερή ομάδα, που σκόραρε ακατάπαυστα. Ηταν μάλιστα τόσο καλή που έκανε μέχρι και την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί της και με το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει, παρότι αγωνιζόταν στη Serie B.

Ο λόγος για την Πεσκάρα που η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε τη χρονιά που στο ρόστερ της υπήρχαν ταυτόχρονα τρεις μετέπειτα σπουδαίοι σταρ, είχε στον πάγκο της τον Ζέμαν. Ο έμπειρος Τσέχος προπονητής, θιασώτης ενός φουλ επιθετικού ποδοσφαίρου, έδεσε αρμονικά τους Ινσίνιε, Ιμόμπιλε, Βεράτι, φτιάχνοντας μια μηχανή παραγωγής γκολ.

Σε εκείνη την Πεσκάρα έκανε τα πρώτα του βήματα και ο Τζιανλούκα Καπράρι, ένας ακόμη ταλαντούχος 18χρονος που ερχόταν από τον πάγκο όποτε χρειαζόταν, για να συμβάλει και αυτός με τρία γκολ σε 12 συμμετοχές.

Δέκα χρόνια μετά, πιο έμπειρος και σε μια ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία, ο Καπράρι κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Δεν είναι πλέον ο νεαρός παγκίτης, αλλά πρωταγωνιστής σε μια άλλη τριπλέτα που εντυπωσιάζει την ποδοσφαιρική Ιταλία.

Καλύτερη επίθεση του 2022

Ο Καπράρι με τα 9 γκολ και 7 ασιστ έχει πλάι του τον Τσέχο Μπάρακ των 10 τερμάτων και στην κορυφή της επίθεσης τον Σιμεόνε των 15 γκολ. Με τη Βερόνα να έχει καταφέρει να διαθέτει τρεις ποδοσφαιριστές της στους έντεκα πρώτους σκόρερ της σεζόν. Η ομάδα του Τούντορ είναι η 4η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία τη φετινή σεζόν συνολικά και η κορυφαία επίθεση στη Serie A το 2022!

Συνολικά αήττητη στα πέντε από τα έξι τελευταία, ούσα η κορυφαία επίθεση σε όλο το πρωτάθλημα στο ίδιο διάστημα. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στο 75% των παιχνιδιών που έχει δώσει μέσα στο 2022.

Πηγαίνει τώρα στη Φλωρεντία, για να αντιμετωπίσει την απογοητευμένη Φιορεντίνα. Οι «Βιόλα» τα έδωσαν στον μεσοβδόμαδο ημιτελικό με τη Γιουβέντους, σε ένα παιχνίδι που το ήθελαν πάρα πολύ και το έχασαν με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις.

Δεν αποκλείεται να έχασε και πολύτιμα αποθέματα ενέργειας η Φιορεντίνα και άντε τώρα να πιάσεις τους… δαιμονισμένους επιθετικούς της Βερόνα. Το over 1,5 γκολ για τη φιλοξενούμενη πληρώνει 2.55.

Από πλευράς σημείων, προτιμώ το το Χ2 στο 1.83, έναντι του καθαρού διπλού, καθώς υπάρχει και μια δόση παρασκηνίου στην αναμέτρηση. Ο νυν προπονητής της Φιορεντίνα Βιντσένζο Ιταλιάνο έχει φορέσει τη φανέλα της Βερόνα σε περισσότερο από 200 παιχνίδια από το 1996 έως το 2007, έχοντας διατελέσει και αρχηγός της.

Τις δύο τελευταίες φορές που ο Ιταλιάνο αντιμετώπισε την ομάδα της καρδιάς του είχαμε ισοπαλία. Το Βερόνα-Φιορεντίνα στον πρώτο γύρο έληξε με 1-1. Ακριβώς το ίδιο σκορ είδαμε και στο περσινό Βερόνα-Σπέτσια, όταν ο Ιταλιάνο καθόταν στον πάγκο της Σπέτσια.

Και μιας και μελετήσαμε αρκετά τον Καπράρι, στο 5.50 να έχει δύο σουτ στην εστία από τη Betsson και στο 4.20 να σκοράρει!

Προγνωστικά Στοιχήματος Γαλλίας

Εχω κάνει σχετική αναφορά και στις αναλύσεις της αγωνιστικής στη Γαλλία από την Παρασκευή, για τις νίκες των Μπορντό και Στρασβούργου. Εκεί προτάθηκαν στο 2.30 και αμφότερα γνωρίζουν μια μικρή πτώση.

Στη Μπορντό ο Γκογιόν έφερε οργάνωση, η ομάδα πήρε δύο βαθμούς με Μονακό και Κλερμόν και κόντρα στη ντεφορμέ Τρουά μοιάζει η ευκαιρία να κάνει τη στροφή της. Δεν έχει κακό υλικό η Μπορντό, ειδικά μετά τις μεταγραφές που έκανε το χειμώνα το ρόστερ της δεν είναι για ομάδα που παλεύει για την παραμονή. Ίσως μας δώσει σημεία το επόμενο δίμηνο.

Ο Αντλί είναι ένας από τους παίκτες της Μπορντό που έχουν περισσότερη ποιότητα από όση έχουν βγάλει μέχρι σήμερα. O νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν αρκετά καλός την περασμένη εβδομάδα και πληρώνει 5.50 σήμερα για να σκοράρει.

Το Στρασβούργο είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα μέσα στη σεζόν. Κάθε εβδομάδα και καλύτερη, με έναν εξαιρετικό προπονητή που θαρρώ πως τα επόμενα χρόνια θα τη σταθεροποιήσει μέσα στις μεγάλες δυνάμεις της χώρας. Η Ρεμς είναι ένα οργανωμένο σύνολο, δεν δέχεται εύκολα γκολ και προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Υπάρχει διαφορά ποιότητας στο ζευγάρι και αν δεν δούμε επανάληψη του πρώτου γύρου, όταν το Στρασβούργο… σφυροκοπούσε από παντού αλλά η μπάλα δεν έμπαινε, το διπλό έχει καλές τύχες.

Παιχνίδια με γκολ

Κλείνω με μια παλιά και μια πρόσφατη αγαπημένη της στήλης. Η παλιά είναι η Ιμπιζα. Από τότε που ήρθε ο Χέμεθ έχει… μονιμοποιήσει την παρουσία της στη στήλη, όπως και τα over της στο γήπεδο. Σήμερα πηγαίνει στην Πονφεραντίνα των έξι σερί over.

Η πρόσφατη αγαπημένη είναι η Βασιλεία του Αμπασκάλ. Περίπτωση Χέμεθ και αυτός, σαφώς πιο γνωστός στο Ελληνικό κοινό λόγω του περάσματός του από τον Βόλο στην αρχή της φετινής σεζόν. Εδώ και δύο αγωνιστικές στον πάγκο της Βασιλείας, δύο σερί over 3,5. Μας πλήρωσε μεσοβδόμαδα, μπαίνει και σήμερα στις επιλογές.

Αρκετές επιλογές κοντά στον διπλασιασμό βγήκαν σήμερα. Συνολικά έξι ματς, που θα σπάσουν σε τρεις δυάδες, ελπίζοντας να γίνει σωστή χημεία. Αρκεί μια για να βγει ένα μικρό κέρδος και ό,τι παραπάνω μετά καλοδεχούμενο.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Moνό στην Betsson

6/3 –16:00 Φιορεντίνα-Βερόνα Καπράρι Anytime (4.20) επί 6 μονάδες

Δυάδα στη Betshop

6/3 –16:00 Φιορεντίνα-Βερόνα  Over 1,5 Βερόνα  (2.79)

6/3 –16:00 Ρεμς-Στρασβούργο 2 (2.28)

Στη δυάδα απόδοσης 6,36 ποντάρισμα 4 μονάδες

Δυάδα στη Betshop

6/3 –15:15 Λουγκάνο-Βασιλεία  Over 2,75  (2.05)

6/3 –17:00 Πονφεραντίνα-Ιμπιζα Over 2,5 (2.19)

Στη δυάδα απόδοσης 4,49 ποντάρισμα 5,6 μονάδες

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X