Χωρίς τρεις η αποστολή του Άρη για Ολυμπιακό - Μέσα Mάνος και Λόπεθ

Χωρίς τρεις η αποστολή του Άρη για Ολυμπιακό - Μέσα Mάνος και Λόπεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χερμάν Μπούργος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν και Γκαρσία για τον κυριακάτικο αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Tην προετοιμασία τους για την αυριανή (6/3) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκλήρωσαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Χερμάν Μπούργος ανακοίνωσε την «κιτρινόμαυρη» αποστολή που την απαρτίζουν οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Λέισμαν, Σάκιτς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Πάλμα, Λούμορ, Χαϊροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λόπεθ και Μάνος.

Σημειώνεται πως εκτός έμειναν ο τραυματίας Φακούντο Μπερτόγλιο, ο τιμωρημένος Ντάνιελ Σούντγκρεν και ο Ματέο Γκαρσία που βρίσκεται στην Αργεντινή λόγω του θανάτου του πατέρα του ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Δημήτρης Μάνος, Κριστιάν Λόπεθ και Σαλέμ Εμπακατά.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X