Μακρόν μετά τη συνομιλία με Πούτιν: «Ερχονται τα χειρότερα για την Ουκρανία»

Μακρόν μετά τη συνομιλία με Πούτιν: «Ερχονται τα χειρότερα για την Ουκρανία»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είχε σήμερα εκ νέου τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν και στη συνέχεια κάλεσε τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.

Η συνομιλία με τον Ρώσο πρόεδρο είχε διάρκεια μιάμιση ώρα, σύμφωνα με τη γαλλική προεδρία και είναι η τρίτη μεταξύ των δύο ανδρών από τότε που εισέβαλε η Ρωσία στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Πούτιν είπε στον Μακρόν ότι οι στόχοι της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία – η αποστρατιωτικοποίηση και το ουδέτερο καθεστώς της – θα επιτευχθούν σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Ο Πούτιν ανέφερε ότι οποιαδήποτε προσπάθεια του Κιέβου να καθυστερήσει τις διαπραγματεύσεις θα έχει ως αποτέλεσμα η Μόσχα να προσθέσει περισσότερα στοιχεία στον κατάλογο των απαιτήσεών της.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είπε στον Ρώσο ομόλογο του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι έκανε ένα “μεγάλο λάθος” στην Ουκρανία, ότι έχει αυταπάτες για την κυβέρνηση στο Κίεβο, ενώ τον προειδοποίησε ότι ο πόλεμος θα κοστίσει ακριβά στη Ρωσία μακροπρόθεσμα, σύμφωνα με Γάλλο αξιωματούχο.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X