Οταν λέει ΟΛΟΙ, εννοεί... ΟΛΟΙ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, στέκεται στο πανό της ORIGINAL και γράφει για την ακόμα πιο δύσκολη συνέχεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νομίζω ότι είναι έως και υποτιμητικό πλέον, να κάνουμε αναλύσεις στα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Κι αυτό καθώς η ομάδα δεν είναι πλέον στο χρονικό σημείο, που απλά δεν είναι ανταγωνιστική, που χάνει στόχους τον έναν μετά τον άλλον, που προβληματίζει αγωνιστικά, που έχει αποτύχει. Αυτό το στάδιο έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Δεν είναι καν το μείζον ότι συμπληρώνει μια τετραετία παταγώδους αγωνιστικής αποτυχίας.

Το μείζον είναι πλέον ότι η εικόνα της είναι θλιβερή, η νοοτροπία της είναι απαράδεκτη, ο φίλαθλος κόσμος της ντρέπεται για αυτή την εικόνα και σίγουρα δεν μπορεί να κερδίζει νέους οπαδούς, αλλά χάνει (προσωρινά τουλάχιστον) και κάποιους που δεν αντέχουν να στεναχωριούνται και προτιμάνε να αδιαφορούν και να μην την βλέπουν.

Η ΑΕΚ είναι εδώ και πολύ καιρό, συνώνυμο της ηττοπάθειας, δεν μπορεί να κερδίσει, γιατί πολύ απλά είναι τόσο εθισμένη στην αποτυχία, που δεν γίνεται να πιστέψει στη νίκη σε οποιοδήποτε κρίσιμο ποδοσφαιρικό ραντεβού. Προσωπικά, θα επαναλάβω αυτό που έγραψα και στην «ΩΡΑ», ότι δηλαδή με εκφράζει απλά το πανό που σηκώθηκε στο πέταλο της ORIGINAL 21. Θέλω να φύγουν όλοι οι ανίκανοι από την ΑΕΚ…

Και για να μην απορούν όσοι από τα πρωτοκλασάτα στελέχη βρίσκονται σε Σπάτα και Μαρούσι, ποιους εννοούσε η ORIGINAL 21 με το πανό και για να μην μπαίνουν και άδικα στη διαδικασία να ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πώς όταν το πανό λέει όλοι εννοεί ΟΛΟΙ. Και θα ήταν αντρίκιο, αν δεν περίμεναν πότε θα πάρει… σκούπα και… φαράσι, ο Μελισσανίδης, αλλά να αναλάμβανε και κάποιος τις ευθύνες του και να υπέβαλλε την παραίτησή του.

Θρίλερ, η αποφυγή της μεγάλης ξεφτίλας

Μέσα σε όλα, ο Άρης πήρε πίσω τους 6 βαθμούς. Προσωπικά, εύχομαι να πάρει και ο ΠΑΣ Γιάννινα τους 5 βαθμούς. Η μάχη της Ευρώπης πλέον μετατρέπεται σε θρίλερ, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι την ερχόμενη σεζόν, θα παίξουν στην Ευρώπη, ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ απεύχεται πλέον το ενδεχόμενο να πάρει ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο, ώστε να είναι καλυμμένη για να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο και μέσω της 4ης θέσης της βαθμολογίας, δηλαδή μέσω της θέσης, στην οποία κατέληξε την περσινή σεζόν. Αν όμως οι «πράσινοι» κατακτήσουν το Κύπελλο, τότε η ΑΕΚ θα πρέπει να βγει 3η.

Με δεδομένο ότι οι ημιτελικοί Κυπέλλου του Παναθηναϊκού είναι με την Λαμία και ο τελικός είναι προγραμματισμένος για μετά το τέλος των play offs, είναι προφανές ότι όλες οι ομάδες που θα μπουν στη μάχη των play offs, θα στοχεύουν στην 3η θέση. Ο ΟΣΦΠ είναι δεδομένα πρωταθλητής και ο ΠΑΟΚ, που έχει ως βασικό στόχο την κατάκτηση και του φετινού Κυπέλλου, δείχνει να έχει «καπαρώσει» και την 2η θέση.

Αυτές οι δύο ομάδες, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ, είναι πλέον και οι άνετες της διαδικασίας του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα, έχουν κι άλλους στόχους. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα και το Κύπελλο και την Ευρώπη.

Αουτσάιντερ η ΑΕΚ για την Ευρώπη

Γεγονός είναι ότι η ΑΕΚ έχει μπροστά της έντεκα παιχνίδια. Ένα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, κι από εκεί και πέρα, άλλα δέκα εκ των οποίων δεδομένα δύο με τον ΟΣΦΠ, δύο με τον ΠΑΟΚ, δύο με τον Παναθηναϊκό και απομένει να δούμε ποιοι δύο εκ των τεσσάρων (Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ και ΟΦΗ) θα μπουν στα play offs.

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ δεδομένα είναι στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλες αυτές τις ομάδες, τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει, από εδώ και πέρα. Προσθέτω στην… εξίσωση, ότι ο ΟΣΦΠ ως σίγουρος πρωταθλητής, θα έχει και την ευχέρεια πλέον να επιλέξει σε ποια παιχνίδια θα ρίξει περισσότερο βάρος και σε ποια λιγότερο.

Αν λάβουμε υπόψη μας, την τραγική ψυχολογική κατάσταση της ομάδας της ΑΕΚ, το πολύ βαρύ κλίμα που επικρατεί γύρω της, τη θλιβερή όσο και ντροπιαστική συγκομιδή της στα ντέρμπι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το συμπέρασμα που θα πρέπει να εξάγουμε είναι ότι μάλλον δεν είναι και τόσο φαβορί η ΑΕΚ για την έξοδο στην Ευρώπη.

Πιο πολύ με… αουτσάιντερ δείχνει. Η ΑΕΚ δείχνει ανικανότητα να κερδίσει μεγάλο παιχνίδι, το να κερδίσει δε, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ, ισοδυναμεί με έκπληξη. Ικανότητα δείχνει μόνο στην εύρεση κάποιου νέου τρόπου για να μην κερδίσει τελικά, σε οποιοδήποτε μεγάλο ραντεβού.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, που είναι ένα πολύ σοβαρό παιδί, δεδομένα με επιτυχημένο έργο στην ΑΕΚ Β’, είναι ο μοναδικός που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη ομάδα και που δεν ευθύνεται για την αγωνιστική της αποτυχία και την ψυχολογική της καταρράκωση.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X