Λαβρόφ: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βρεθεί λύση στην ουκρανική κρίση» (VIDEO)

Λαβρόφ: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βρεθεί λύση στην ουκρανική κρίση» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είπε την Πέμπτη στη ρωσική κρατική τηλεόραση ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα βρεθεί λύση στην ουκρανική κρίση, αλλά ο διάλογος της Ρωσίας με τη Δύση πρέπει να βασίζεται σε αμοιβαίο σεβασμό.

Ο Λαβρόφ επανέλαβε ότι η Μόσχα δεν μπορεί να ανεχθεί στρατιωτικές απειλές από την Ουκρανία, η οποία, όπως υποστηρίζει, παίρνει εντολές από την Ουάσιγκτον.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κλιμακώσουμε την επίθεση με πυρηνικά» ξεκαθάρισε ο Λαβρόφ και πρόσθεσε ότι οι συνομιλίες των δύο πλευρών πρέπει να γίνουν σήμερα, αλλά το Κίεβο βρίσκει λόγους να τις αναβάλλει. Παράλληλα, κατηγόρησε τον Ουκρανό Πρόεδρο, Β. Ζελένσκι ότι ηγείται μιας κοινωνίας που αφήνε τους Ναζί να δρουν. «

Κάθε ανθρώπινη ζωή έχει αξία. Οι στρατιωτικές μας δυνάμεις έχουν αυστηρή εντολή να μην χτυπούν αμάχους. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουμε τον πόνο κανενός αμάχου» υποστήριξε ο Ρώσος ΥΠΕΞ.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X