Έβερτον: Ακύρωσε κάθε συμφωνία με ρωσικούς χορηγούς

«Τέζαρε» στο 92' την Αρσεναλ η Εβερτον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και η Ευρώπη προχώρησε σε δεύτερο, πιο σκληρό πακέτο μέτρων κατά της Ρωσίας. Αρκετοί ήταν οι σύλλογοι που αποφάσισαν να διακόψουν συνεργασίες με χορηγούς από τη Ρωσία και ανάμεσα σε αυτές είναι η Έβερτον.

Με ανακοίνωσή τους «ζαχαρωτά» γνωστοποίησαν ότι σταματάνε κάθε είδους συνεργασία με τις ρωσικές εταιρείες USM Holdings, MegaFon και Yota.

«Όλοι στην Έβερτον παραμένουν σοκαρισμένοι και λυπημένοι από τα φρικτά γεγονότα στην Ουκρανία. Όλοι παρέχουν πλήρη υποστήριξη στον Μικολένκο και την οικογένειά του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ουκρανός στόπερ της Έβερτον, Βιτάλι Μικολένκο επιτέθηκε μέσω Instagram στον αρχηγό της εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Τζιούμπα, κατηγορώντας τον με βαριές κουβέντες για τη σιγή ιχθύος που τηρεί ο ίδιος με τους συμπαίκτες του από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X