ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η τελευταία νίκη στο ΟΑΚΑ το 2017 και μετά το χάος... (VIDEO)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η τελευταία νίκη στο ΟΑΚΑ το 2017 και μετά το χάος... (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η κάκιστη παράδοση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ σε εξ’ αναβολής ματς για την 17η αγωνιστική της Super League και θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους.

Η παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια η Ενωση κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι κάκιστη, ενώ οι πληγες από τον πρόσφατο αποκλεισμό στο Κύπελλο, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις είναι νωπές.

Ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει σερί νικών και αξίζει να αναφερθεί πως η τελευταία νίκη της ΑΕΚ σε κανονική περίοδο στη Super League στο ΟΑΚΑ επί της ομάδας του Λουτσέσκου ήταν τον Νοεμβρίου 2017 με σκόρερ τον Λιβάγια.

Με την ήττα της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο στην Τούμπα τον περασμένο Σεπτέμβρη, συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το άσχημο σερί συνεχίζεται αν συνυπολογίσουμε τα ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Μαζί με το Κύπελλο, όπου αποκλείστηκε προ ημερών, η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει τον ΠΑΟΚ στα τελευταία 10 παιχνίδια. Η τελευταία νίκη της Ενωσης γενικά με τον ΠΑΟΚ ήταν την 1η Ιουλίου 2020 στην Τούμπα σε αγώνα πλέι οφ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X