«Βόμβα» Αμπράμοβιτς: Ετοιμάζεται να πουλήσει την Τσέλσι

Αμπράμοβιτς: Εχασε 776 εκατ. ευρώ σε μία ημέρα!
Photo Credits: INTIME

Έτοιμος να προχωρήσει στην πώληση της Τσέλσι εμφανίζεται ο Ρώσος μεγιστάνας, Ρομάν Αμπράμοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καυτή» η προσεχής εβδομάδα για την Τσέλσι. Ο Ρώσος μεγιστάνας έχει τρεις προτάσεις για την πώλησή της.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Αμπράμοβιτς συζητά την πώληση των «μπλε» και έχει ωριμάσει μέσα του η ιδέα, από τη στιγμή που υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα, βάσει δημοσιεύματος στην «Telegraph» ο Ρώσος ολιγάρχης αναμένεται τις επόμενες μέρες να δεχθεί προτάσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των «μπλε».

Τουλάχιστον τρεις είναι οι ενδιαφερόμενοι για τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Ρώσο ιδιοκτήτη να είναι για πρώτη φορά διατεθειμένος να συζητήσει την πώληση του κλαμπ.

Να επισημανθεί πως ο Αμπράμοβιτς στο παρελθόν είχε απορρίψει προσφορές ύψους 2,2 δισεκατομμυρίων λιρών για την Τσέλσι, ενώ το χρέος του συλλόγου απέναντί ​​του είναι 1,51 δισεκατομμύρια λίρες, το οποίο σχεδόν σίγουρα θα περίμενε να καλυφθεί.

Τρεις δισεκατομμυριούχοι φέρεται να έχουν πλησιάσει το «αφεντικό» των Μπλε και οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του συλλόγου. Υπήρξαν επίσης ισχυρισμοί ότι ο Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται να πουλήσει την έπαυλή του στο «Kensington Palace Gardens».

Όπως αναφέρει η Telegraph, το σχέδιο παράδοσης του Αμπράμοβιτς στην ομάδα των έξι διαχειριστών του Φιλανθρωπικού ιδρύματος κινδυνεύει ήδη να καταλήξει στο χάος με άτομα να σκέφτονται να παραιτηθούν.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X