Εισβολή στην Ουκρανία: Ξεκίνησε ο βομβαρδισμός στο Κίεβο - Τουλάχιστον 5 νεκροί (VIDEO)

Εισβολή στην Ουκρανία: Ξεκίνησε ο βομβαρδισμός στο Κίεβο - Τουλάχιστον 5 νεκροί (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατές εκρήξεις ακούγονται εδώ και λίγη ώρα στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας το Κίεβο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις έπληξαν από αέρος την περιοχή γύρω από τον τηλεοπτικό πύργο στο Κίεβο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πυρά έχουν χτυπήσει και τον τηλεοπτικό πύργο. Οι Ρώσοι προσπαθούν να κόψουν όλες τις πιθανές δυνατότητες επικοινωνίας και σύνδεσης για τους κατοίκους του Κιέβου με σκοπό να σκορπίσουν χάος και πανικό.

Από τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται έχουν διακοπεί τα σήματα των καναλιών στο Κίεβο. Ο πύργος της τηλεόρασης βρίσκεται στην ίδια γειτονιά με την τοποθεσία Μπάμπι Γιαρ, μια χαράδρα όπου οι Ναζί σκότωσαν περισσότερους από 30.000 Εβραίους σε δύο ημέρες το 1941. Η τοποθεσία είναι ένας σημαντικός τόπος μνήμης.

Με ανάρτησή του στο Facebook, μάλιστα, το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας επιβεβαιώνει την επίθεση, σημειώνοντας ότι για λίγη ώρα τα τηλεοπτικά κανάλια δε θα λειτουργούν. Προσθέτει, ακόμη, ότι άμεσα θα ενεργοποιηθεί η εφεδρική μετάδοση ορισμένων καναλιών.



Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X