Πολύ καλή δουλειά και αποτελέσματα: Τα νούμερα του Οφρυδόπουλου στην ΑΕΚ Β'

Πολύ καλή δουλειά και αποτελέσματα: Τα νούμερα του Οφρυδόπουλου στην ΑΕΚ Β'
Photo Credits: INTIME

Οσα πρόλαβε να κάνει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στον πάγκο της ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος προπονητής της ΑΕΚ είναι εδώ και λίγες ώρες ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο οποίος αντικαθιστά τον Αργύρη Γιαννίκη.

Ο 48χρονος τεχνικός ουσιαστικά προβιβάστηκε από την Β’ ομάδα της Ενωσης μετά το απολύτως πετυχημένο πρότζεκτ που ανέλαβε τον περασμένο Ιούλιο με την νεοϊδρυθείσα ομάδα, η οποία έχει πραγματοποιήσει μια αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2, με ποδοσφαιρικές αρχές χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα ενός σταθερού κορμού.


Η ΑΕΚ Β’, επί ημερών Οφρυδόπουλου είχε 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 19 επίσημους αγώνες φέτος, καταφέρνοντας να κερδίσει δύσκολα ματς όπως το εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό Β’ στην Λεωφόρο ή το εντός έδρας με τον Λεβαδειακό.


Μάλιστα, η Β’ ομάδα της Ενωσης ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό σερί 9 αγώνων χωρίς ήττα μέχρι το 1-0 από την Καλλιθέα στις 29 Δεκεμβρίου του 2021.


Πλέον, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μαζί με τον Ηλία Κυριακίδη, καλείται να οδηγήσει την ΑΕΚ στα ματς με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και ακολούθως στην διαδικασία των πλέι οφ, όπου η Ενωση θα διεκδικήσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X