Στοίχημα με τρία μονά και μία δυάδα με γκολ

Στοίχημα με τρία μονά και μία δυάδα με γκολ

Συνολικά 5 επιλογές για ποντάρισμα στο κουπόνι της Τρίτης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεσοβδόμαδα χωρίς Ευρώπη με το βάρος να πέφτει κυρίως στα κύπελλα και κάποια εξ αναβολής παιχνίδια.

Ξεκίνημα με Αγγλία. Έκανα μία σκέψη για το διπλό της Στόουκ στο 6,  είχα γράψει άλλωστε για αυτή και το Σάββατο.  Η διαφορά τώρα είναι πως δεν έχει διαθέσιμες τρεις από τις χειμερινές μεταγραφές, κάτι που σίγουρα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Πηγαίνοντας στα εξ’αναβολής των μικρών κατηγοριών, μια στάση στη Λιγκ 2. Η Νορθάμπτον έχει κάνει μία υπερβατική πορεία μέχρι τώρα στη σεζόν.  Δεν λογιζόταν ως ένα από τα φαβορί ανόδου και η δεύτερη θέση δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες του ρόστερ της.  Βέβαια μιλάμε για μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και η πράξη πολλές φορές κερδίζει τη θεωρία κάτι που η Νορθάμπτον δείχνει  να είχε πετύχει μέχρι τώρα στη σεζόν.

Εσχάτως όμως βγάζει μία μεγάλη δυσκολία, από τα τέσσερα τελευταία κέρδισε μόλις ένα,  με κοινό χαρακτηριστικό στα παιχνίδια της πως της λείπει η ενέργεια που είχε στο προηγούμενο διάστημα.  Σήμερα υποδέχεται τη Γουόλσολ η οποία είναι στο ανέβασμα μετά την έλευση του νέου προπονητή Φλιν.  Μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ερχόμενοι από δυνατή εμφάνιση στο 3-1 με τη Χάρτπουλ. Διπλό του 4.00 στην Bet365.

Προγνωστικά Γ’ Γαλλίας

Η Βιλφράνς μετά από ένα άσχημο σερί, μάζεψε τέσσερις πόντους τα δύο τελευταία.  Κέρδισε πρώτα τη Σαμπλί  και έπειτα άξιζε τη νίκη και στο 0-0 με τον Αστέρα, ούσα άστοχη στις φάσεις που έφτιαξε. Είναι μία καλή ομάδα που στην έδρα της συνηθίζει να ψάχνει με ένταση το γκολ.  Για τη Μπουλόν έχω αναφερθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν.  Εξαιτίας του Ζομπάρ, που κάθεται στον πάγκο της,  ενός προπονητή που όσο έχω παρακολουθήσει μόνο άσχημα λόγια έχω να γράψω για αυτόν.  Το αποδεικνύει και η φετινή πορεία της ομάδας, που είναι ουραγός με κάκιστες επιδόσεις.  Στοιχηματικά βέβαια είναι ένας προπονητής που μου αρέσει καθώς οι ομάδες του προσπαθούν να παίξουν επιθετικά και αυτό μας δίνει επιλογές.  Ελπίζω να πληρώσει για άλλη μία φορά απόψε με ένα ακριβό over, το οποίο φτάνει έως το 2.56 στη Betshop.

Προγνωστικά Ρουμανίας

Στη Ρουμανία δεν είμαι βέβαιος πως η Ντιναμό Βουκουρεστίου  έχει λύσει οριστικά το πρόβλημα με την παραμονή.  Θεωρώ πως χρειάζεται λίγος βαθμούς ακόμη τους οποίους θα κυνηγήσει στην έδρα της.  Η Σέπσι δείχνει να έχει σβήσει μετά από ένα καλό πρωτάθλημα. Στόχος για την ίδια αποτελεί το κύπελλο με τα επόμενα παιχνίδια να είναι τον Απρίλιο. Μοιάζει δηλαδή η δεδομένη χρονική στιγμή να είναι κατάλληλη για να κατεβάσει λίγο στροφές πριν φορτσάρει εκ νέου τον επόμενο μήνα. Ο άσος φτάνει μέχρι και το 4.20 στη Bwin, τιμή που νομίζω πως είναι υπερβολική.

Προγνωστικά Μεξικό

Θα κάνω μία στάση και στο πρωτάθλημα στο Μεξικό . Εκεί όπου η Κλαμπ Αμέρικα σε πάρα πολύ κακή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.  Το πρώτο το δείχνουν και τα νούμερα της. Με μόλις μία νίκη σε επτά αγωνιστικές μόνο ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο δεν δείχνει.  Ψυχολογικά η κατάσταση είναι επίσης άσχημα με τον Σολάρι να είναι με την πλάτη στον τοίχο εδώ και λίγες εβδομάδες. Η διοίκηση εξακολουθεί να τον στηρίζει μέχρι να έρθει το μεγάλο μπαμ που θα οδηγήσει στην απόλυση.  Μπορεί να το κάνει η Κερετάρο;

Τόσο η φόρμα της όσο και οι φετινές εμφανίσεις δικαιολογούν όποιον ρισκάρει να πάει στο ακριβό διπλό (5.50 Pamestoixima.gr).  Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα που έχει να κερδίσει εκτός έδρας από το 2020!

Υπάρχει και το Τολούκα-Τιχουάνα. Η γηπεδούχος πέζει αρκετά επιθετικά και στα δύο παιχνίδια στην έδρα της επιβεβαιώθηκε το over 3,5. Η Τιχουάνα έρχεται από σημαντική νίκη επί της Ατλας αποτέλεσμα που σίγουρα θα της δώσει ψυχολογία να κυνηγήσει πιο ζεστά μία εκτός έδρας επιτυχία.  Είναι δεδομένη η αναιμική παρουσία μακριά από το γήπεδο της κοιτώντας όμως τα στατιστικά δεν ήταν τόσο κακή στα τρία φετινά εκτός έδρας

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να βρείτε όλες τις πτώσεις αποδόσεων στους αγώνες ποδοσφαίρου σε πραγματικό χρόνο πατώντας εδώ.

Betmarket Επιλογές

Moνά

01/03 –17:30 Ντιναμό Βουκουρεστίου-Σέπσι 1 (4.20) επί 6 μονάδες στην Bwin

01/03 –21:45 Νορθάμπτον-Γουόλσολ 2 (4.00) επί 6,3 μονάδες στην Bet365 (σε ισχύ Πρώιμη Πληρωμή)

02/03 –05:00 Αμέρικα-Κερετάρο 2 (5.50) επί 4,6 μονάδες στο Pamestoixima.g

Δυάδα στη Betshop

01/03 –21:00 Βιλφράνς-Μπουλόν Over 2,5  (2.56)

02/03 –15:00 Τολούκα-Τιχουάνα Over 2,5 (2.10)

Στη δυάδα απόδοσης 5,38 ποντάρισμα 4,7 μονάδες

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X