ΑΕΚ: «Τελειωμένος» ο Γιαννίκης - Μανωλάς και Δέλλας στο τραπέζι για αντικαταστάτες!

ΑΕΚ: «Τελειωμένος» ο Γιαννίκης - Μανωλάς και Δέλλας στο τραπέζι για αντικαταστάτες!
Photo Credits: INTIME

Τελειωμένος θεωρείται ο Αργύρης Γιαννίκης με την ΑΕΚ να ψάχνει τον άνθρωπο που θα τον αντικαταστήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξελίξεις αναμένονται στην ΑΕΚ μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, με τον Αργύρη Γιαννίκη να θεωρείται… τελειωμένος από ώρα σε ώρα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει λάβει την απόφαση να προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί πλέον να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα μετά τις συνεχόμενες αγωνιστικές αποτυχίες της ομάδας.

Στην ΑΕΚ υπάρχουν σκέψεις για επαναπροσέγγιση τόσο του Στέλιου Μανωλά όσο και του Τραϊανού Δέλλα, ώστε ένας από τους δυο να αναλάβει άμεσα την ομάδα και να ολοκληρώσει την σεζόν. Αμφότεροι έχουν να δουλέψουν αρκετό καιρό, αλλά διαθέτουν τις προσωπικότητες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Βέβαια, πάντα στο τραπέζι υπάρχει το σενάριο του Νίκου Παναγιωτάρα, ο οποίος έχει λειτουργήσει και στο παρελθόν ως υπηρεσιακός προπονητής ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο προβιβασμού των Σωκράτη Οφρυδόπουλου και Μιχάλη Παυλή από την Β’ ομάδα της ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 και μένει να φανεί αν θα διεξαχθεί με τον Αργύρη Γιαννίκη ή χωρίς αυτόν.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X