Πειρατές του Ονείρου: «STOP στον Άδικο Πόλεμο»

Πειρατές του Ονείρου: «STOP στον Άδικο Πόλεμο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό τους μήνυμα για τον πόλεμο που έχει κηρύξει η Ρωσία στην Ουκρανία έστειλαν οι Πειρατές του Ονείρου.

Η ανακοίνωση τους

«Με των Λαών το Αίμα τα Σύνορα χαράζουν” οι Λήσταρχοι του Πλανήτη! Οι Δυτικοί και Ανατολικοί Λύκοι των Κερδών που αφού πρώτα κατασπάραξαν τη λεία τους που ήταν ο ιδρώτας και ο μόχθος των ίδιων  των λαών τους, τώρα τρώγονται μεταξύ τους για την παγκόσμια μοιρασιά : για τις αγορές, τα πετρέλαια και τη γεωπολιτική κυριαρχία.

Είναι ένας άδικος πόλεμος που δεν έχει καμία σχέση με τα συμφέροντα των λαών, των απλών ανθρώπων, αλλά με τον ανταγωνισμό για την κυριαρχία των ισχυρών νταβατζήδων της γης.

Δεν επαναστάτησαν οι λαοί για μια καλυτερη ζωή και μια πιο δίκαιη κοινωνία. ΟΧΙ! Οι αφέντες είναι που τρώγονται αναμεταξύ τους για το χρήμα και τα κέρδη και σε αυτόν το σκυλοκαυγά τους χρησιμοποιούν τους λαούς τους σαν κρέας για τα κανόνια τους.

Πόλεμος σημαίνει θάνατος, καταστροφή, θλίψη, ξεριζωμός, προσφυγιά.

Σαν παιδιά της “Μητέρας όλων των Προσφύγων” που είναι η Α.Ε.Κ μας, καταγγέλλουμε το Σφαγείο και ζητάμε μαζί με όλους τους σκεπτόμενους πολίτες να σταματήσει αυτός ο άδικος πόλεμος.

Όπως κάποτε εμείς οι ΑΕΚτζήδες ζητούσαμε να σταματήσει ο παραλογισμός ενός άλλου πολέμου, στην γειτονική Γιουγκοσλαβία τότε, και φτάναμε γι’ αυτό το λόγο μέχρι το εμπόλεμο Βελιγράδι με εκείνο το αλησμόνητο αντιπολεμικό ταξίδι!

Σήμερα συμμετέχουμε ενεργά σε όλες τις κινητοποιήσεις του λαού μας για να μην μετατραπεί η χώρα μας σε πεδίο πολεμικής αντιπαράθεσης λόγω της παρουσίας των δήθεν “συμμάχων” και επίσης απαιτούμε να μην φύγει έξω από τα σύνορα της χώρας μας κανείς αδερφός μας Έλληνας φαντάρους για τα συμφέροντα των ξένων μακελάρηδων.

-Stop the war

-Ειρήνη Φιλία μεταξύ όλων των Λαών.

-Α.Ε.Κ σημαίνει Προσφυγιά Ξεριζωμένη!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X