Σε ομάδα-έκπληξη υπογράφει ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Σε ομάδα-έκπληξη υπογράφει ο Μαρίνος Ουζουνίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας έχει βρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Ο Έλληνας τεχνικός, μάλιστα, είναι έτοιμος να κλείσει σε ομάδα-έκπληξη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Σαουδική Αραβία, ο 53χρονος κόουτς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Αλ Φαϊσαλί.

Οι Άραβες βρίσκονταν σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Ντάνιελ Ράμος και φαίνεται πως αυτόν τον βρήκαν στο πρόσωπο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Προφορικά τα έχουν βρει οι δύο πλευρές, αλλά εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να συναντηθούν κι από κοντά, προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία τους.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για να τελειώσει και τυπικά τη συμφωνία του με την Αλ Φαϊσαλί. Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, τότε ο 53χρονος τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας, το ποσό που θα εισπράξει αναμένεται να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ. Έτσι, ο Ουζουνίδης θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, με τον Γιώργο Δώνη να έχει κάνει την αρχή.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X