Λεβαντόφσκι: «Δεν μπορώ να φανταστώ ένα ματς κόντρα στη Ρωσία»

Μπουντεσλίγκα: Πεντάρα στην Κολωνία η Μπάγερν -Φουλ των γκολ σήμερα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εισβολή της Ρωσίας στα ουκρανικά εδάφη δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορο και τον ποδοσφαιρικό κόσμο, με την Πολωνία να κάνει την αρχή και να ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στους Ρώσους για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Μια απόφαση που βρήκε απόλυτα σύμφωνο και τον μεγάλο σταρ των Πολωνών, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Μετά τον Τόκο Σενγκέλια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ακόμα ένα μεγάλο όνομα του παγκόσμιου αθλητισμού μποϊκόταρε τους Ρώσους, με τον επιθετικό της Μπάγερν να στηρίζει ανοικτά μέσω ανάρτησης την κίνηση της πολωνικής Ομοσπονδίας!

«Είναι η σωστή απόφαση. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιχνίδι απέναντι στην εθνική ομάδα της Ρωσίας, ενώ μια εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται. Οι Ρώσοι ποδοσφαιριστές και οπαδοί δεν είναι υπεύθυνοι, αλλά δεν μπορούμε να προσποιηθούμε πως δεν συμβαίνει τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά επί του θέματος.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X