Τούχελ: «Μας ανησυχεί και μας επηρεάζει η κουβέντα για τον Αμπράμοβιτς»

Τούχελ: «Μας ανησυχεί και μας επηρεάζει η κουβέντα για τον Αμπράμοβιτς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην παραδοχή ότι κάθε άλλο παρά ήσυχοι είναι στην Τσέλσι, μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία τα σενάρια για τους Ρώσους αλλά και για το μέλλον του Ρομάν Αμπράμοβιτς στον σύλλογο εμφανίστηκε με δηλώσεις που έκανε ο Τόμας Τούχελ.

Η σχέση που έχει ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον Βλάντιμιρ Πούτιν έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθεί στο στόχαστρο, λόγω των γενικότερων κυρώσεων που αναζητούνται για τους Ρώσους από την ημέρα που αποφασίστηκε να κάνουν εισβολή στην Ουκρανία.

Η συγκεκριμένη κουβέντα είχε γίνει και στο Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου, με τον κόσμο της Βρετανίας να τάσσεται υπέρ της αφαίρεσης της Τσέλσι, από την κατοχή του Ρώσου ιδιοκτήτη της.

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, ο τεχνικός των «μπλε» Τόμας Τούχελ ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Δεν θα πρέπει να προσποιούμαστε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Θα ήθελα πάρα πολύ ν’ αποφύγω ν’ απαντήσω, ωστόσο, είμαστε όλοι ενήμεροι για της εξελίξεις και φυσικά όλο αυτό μας αποπροσανατολίζει και μας επηρεάζει μέχρι ενός βαθμού. Αντιλαμβάνομαι την κριτική που γίνεται στον σύλλογο αυτές τις μέρες…».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X