Premier League: Σαρωτική η Λίβερπουλ, 6-0 τη Λιντς (VIDEO)

Premier League: Σαρωτική η Λίβερπουλ, 6-0 τη Λιντς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ διέλυσε την Λιντς με 6-0 και πλέον βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Μάντσεστερ Σίτι, βάζοντας φωτιά στην κορυφή.

Όσοι βιάστηκαν να την ξεγράψουν στην μάχη του τίτλου, αποδείχθηκε ότι διέπραξαν ποδοσφαιρική ύβρη. Διότι την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ δεν την ξεγράφεις ποτέ. Οι κόκκινοι που κάποια στιγμή βρέθηκαν στο -12 από την κορυφή, κάλυψαν το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς και βρίσκονται πλέον μόλις στο -3 από την Μάντσεστερ Σίτι.


Η Λιντς προσπάθησε να αντισταθεί στο Άνφιλντ, όμως η ομάδα του Μπιέλσα δεν έχει την ποιότητα να κοντράρει την ομάδα του Κλοπ. Τα αμυντικά κενά της έβγαζαν μάτι και από το πρώτο ημίχρονο η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος.

Δύο εύκολα πέναλτι που παραχώρησαν Ντάλας και Εϊλινγκ έδωσαν την ευκαιρία στον Μοχάμεντ Σαλάχ να πετύχει δύο ξεκούραστα τέρματα (15’, 35’) απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειχνε να μην μπορεί να διαχειριστεί το παιχνίδι.

Ενδιάμεσα, ο Αιγύπτιος με μία μαγική μπαλιά σημάδεψε το ανέβασμα του Μάτιπ, ο οποίος με άψογο πλασέ σκόραρε σαν να ήταν κλασικός σέντερ-φορ (3-0).

Με το 3-0 στο σακούλι και με τον τελικό του Λιγκ Καπ της Κυριακής απέναντι στην Τσέλσι να ακολουθεί, η Λίβερπουλ έκοψε ρυθμό, έτσι κι αλλιώς η δουλειά είχε γίνει.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έμεινε και στα τρία γκολ. Ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος δεν είχε συμμετάσχει στο πάρτι έκανε κι αυτός το κομμάτι του και με δύο γκολ (85’, 90’) κι απέναντι σε έναν διαλυμένο αντίπαλο ο Φαν Ντάικ στο 93ο λεπτό έγραψε το εκκωφαντικό 6-0 που φέρνει την Λίβερπουλ στο -3 από την κορυφή με ίσα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Σίτι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X