Super League: Φουλ για παραμονή ο Ιωνικός, 4-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Super League: Φουλ για παραμονή ο Ιωνικός, 4-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέχεια στις πρόσφατες καλές του εμφανίσεις έδωσε ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Νίκαια, παίρνοντας ένα τρίποντο το οποίο τον απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Καλύτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν με 3-0 πριν καν ολοκληρωθεί πρώτο ημίχρονο, ενώ διαφύλαξαν με ευκολία το προβάδισμά τους, παίζοντας και με παίκτη περισσότερο από το 65’, λόγω αποβολής του Ράιλι. Στο 88’ ο Ντάλσιο έβαλε με γκολάρα το «κερασάκι στην τούρτα» για τον Ιωνικό, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Στην 11η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς πλέον ο Ιωνικός, έχει χάσει μόνο ένα από τα πέντε τελευταία του παιχνίδια σε επίπεδο πρωταθλήματος. Δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λαμία ο Απόλλωνας, γνώρισε τη 15η του ήττα στη φετινή Super League και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X