Ντιμπάλα: Θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα

Ντιμπάλα: Διαθέσιμος κόντρα στην Ιντερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάουλο Ντιμπάλα επιθυμεί στο τέλος της σεζόν να αποχωρήσει από την Γιουβέντους και να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την «Sport».

Οπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο τελευταίος χρόνος του Πάουλο Ντιμπάλα στους «μπιανκονέρι», καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Η Γιουβέντους προσπάθησε να πείσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια στην ομάδα, ωστόσο από την πλευρά του ο παίκτης αρνήθηκε κάθε πρόταση που έφτασε στα χέρια του από τους «μπιανκονέρι».

Ετσι, τις τελευταίες εβδομάδες ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Αλλά όπως φαίνεται έχει πάρει ήδη την απόφασή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sport», επιθυμία του Πάουλο Ντιμπάλα είναι να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και να ενταχθεί στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός διεθνής μεσοεπιθετικός είναι διατεθειμένος να απορρίψει προτάσεις από άλλα πρωταθλήματα, όπως αυτή της Τότεναμ και της Ίντερ, προκειμένου να μετακομίσει στο «Καμπ Νόου» και να προπονηθεί υπό την καθοδήγηση του Τσάβι.

Οπως αναφέρει μάλιστα το ισπανικό δημοσίευμα, ο Ντιμπάλα δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα και θεωρεί πως η περίπτωση της Μπαρτσελόνα, είναι ιδανική περίπτωση. Η «Sport» πάντως τονίζει ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε επικοινωνία για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις.

Πηγή: Gazzetta.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X