«Ο Ραμί και η Πάμελα Άντερσον έκαναν σεξ 12 φορές κάθε βράδυ»

«Ο Ραμί και η Πάμελα Άντερσον έκαναν σεξ 12 φορές κάθε βράδυ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποκαλυπτικός για τη σχέση του άλλοτε συμπαίκτη του, Αντίλ Ραμί, με την Πάμελα Άντερσον ήταν ο Αλεξάντρ Κοκόριν. Ο φορ της Φιορεντίνα συνυπήρξε ένα φεγγάρι με τον Γάλλο αμυντικό το 2020 στην Σότσι και σε συνέντευξή του σε κανάλι στο YouTube αναφέρθηκε στα όσα τους έλεγε στα αποδυτήρια για τις… επιδόσεις του με την Αμερικανίδα σύμβολο του σεξ.

«Ο Ραμί μάς έλεγε πολλά ενδιαφέροντα για την Πάμελα. Φυσικά όλοι ενδιαφερόμασταν να μάθουμε πώς ήταν η σχέση τους στο κρεβάτι. Ο Ραμί μάς είχε πει ότι ήταν η καλύτερη παρτενέρ που είχε στη ζωή του και πως έκαναν σεξ δώδεκα φορές κάθε βράδυ», ανέφερε.

Η σχέση του 36χρονου άσου της Τρουά με την 54χρονη πρώην Playmate και πρωταγωνίστρια του Baywatch δεν μακροημέρευσε. Μάλιστα λίγο αφότου χώρισαν εκείνη χαρακτήρισε τον ποδοσφαιριστή «τέρας, που κάνει διπλή ζωή» μέσα από τη σελίδα της στο Instagram.

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X