Να δει η ΑΕΚ τα αυτονόητα για να μην επαναλάβει τα «εγκλήματα» του παρελθόντος

Να δει η ΑΕΚ τα αυτονόητα για να μην επαναλάβει τα «εγκλήματα» του παρελθόντος
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, ξεκαθαρίζει και προειδοποιεί...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χρονιά για την ΑΕΚ έχει ήδη κριθεί και είναι 100% αποτυχημένη. Η ομάδα έμεινε εκτός Ευρώπης πριν καν… βγει, από τα μέσα Ιουλίου. Στο πρωτάθλημα τέθηκε οριστικά o5 από τον Ιανουάριο και στο Κύπελλο από τον Φλεβάρη. Το ότι η ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΣ και έδειξε κάποια καλά σημάδια, δεν λέει τίποτα για το πρόσημο, το οποίο έχει ήδη μπει και είναι ξεκάθαρα αρνητικό.

Το να καθίσω να… πανηγυρίζω επειδή επιτέλους νίκησε η ομάδα ή να αναλύω τα ένα, δύο, τρία καλά που είδαμε, προσωπικά δεν θα το κάνω. Και όποιος το κάνει, να ξέρει ότι ρίχνει νερό στον μύλο εκείνων που θέλουν και που επιδιώκουν να κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί και να καλύπτουν (ξανά και ξανά) τα λάθη και τις παραλείψεις τους.

Το ότι η ΑΕΚ δεν έχει ομάδα για να είναι ανταγωνιστική και διεκδικητική για πρωτάθλημα, θα πρέπει να το έχουν εμπεδώσει οι πάντες. Και να αναλύουμε πλέον τις αιτίες και τους υπεύθυνους.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι παύει να έχει ενδιαφέρον η υπόλοιπη σεζόν. Και δεν εννοώ μόνο το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ έχει κάποιους καλούς παίκτες που δεν πρέπει να… καούν. Για να το κάνω πιο λιανά, μαζί με τα… ξερά δεν πρέπει να καούν και τα… χλωρά.

Τα παραδείγματα των Λιβάγια και Μπακασέτα

Ο Λιβάγια έχει 21 γκολ σε 22 αγώνες και δίνει πρωτάθλημα στην Χάιντουκ και ο Μπακασέτας το έχει… σηκώσει ήδη με την Τραμπζονσπόρ, κάνοντας άλλη μια σούπερ χρονιά. Καλά λοιπόν θα κάνει η ΑΕΚ, να εκτιμήσει άμεσα το προφανές ώστε να μην επαναληφθούν τα εγκληματικά λάθη του παρελθόντος.

Ποιο είναι το προφανές; Ποιοι παίκτες της έχουν ποιότητα, ποιοι παίκτες της έχουν υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, ποιοι παίκτες της στο κάτω κάτω της γραφής, έχουν την προοπτική για να φέρουν στο μέλλον, πολλά λεφτά στα ταμεία της.

Στην ΑΕΚ που ετοιμάζεται για να μπει στη γηπεδάρα της, θα πρέπει να μείνουν οι παίκτες που είναι επιπέδου μιας πραγματικά ανταγωνιστικής ομάδας, όπως είναι για παράδειγμα ο Αμραμπατ, ο Τσούμπερ, ο Λιβάι, ο Αραούχο. Και θα πρέπει να μείνουν και παιδιά που δείχνουν ότι έχουν και φιλοδοξίες και προοπτική, όπως είναι για παράδειγμα ο Ρότα.

Παραδείγματα φέρνω, δεν λέω ότι αξίζουν μόνο αυτοί οι πέντε. Ως ομάδα, η φετινή ΑΕΚ έχει ήδη αποτύχει, αγωνιστικά. Κέρδη όμως μπορεί να έχει. Κυρίως για το μέλλον της. Αρκεί να τα βλέπει και να ξέρει ποια είναι.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X