ΑΕΚ: Κλήθηκαν σε απολογία Κονέ - Παπαδημητρίου για τις διαμαρτυρίες στον Παπαδόπουλο

ΑΕΚ: Κλήθηκαν σε απολογία Κονέ - Παπαδημητρίου για τις διαμαρτυρίες στον Παπαδόπουλο
Photo Credits: INTIME

Τα στελέχη της ΑΕΚ κλήθηκαν σε απολογία από τη Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου κλήθηκαν σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Super League για τις διαμαρτυρίες τους στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα προς τον διαιτητή Παπαδόπουλο που δεν έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτι στον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Τα δυο στελέχη της ΑΕΚ, με την λήξη του ημιχρόνου κινήθηκαν προς την πλευρά του διαιτητή αναφέροντας χαρακτηριστικά την φράση «γιατί δεν δίνεις το πέναλτι;» και για αυτό κλήθηκαν σε απολογία.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Πειθαρχικού οργάνου του συνεταιρισμού:
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Τετάρτη, 23-2-2022 και ώρα 09:30 τις παρακάτω ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΑΕΚ, Π. ΚΟΝΕ (Διαπιστευμένος), Ι.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Διαπιστευμένος): “Βάσει των αναφερομένων στο από 20/2/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/2/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α’ και δ’, 3 περ. α’, ζ’ και η’ , 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ, 12 παρ. 5 ΚΑΠ της ΕΠΟ και άρθρου 20 παρ. 13 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ Αγωνιστικής Περιόδου 2021-2022».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X