Χάνεται η κληρονομιά του Τράγκα!

Γιώργος Τράγκας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο ο καιρός περνάει τόσο αυξάνεται η κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας.

Γιατί απ’ ότι φαίνεται κανείς δεν ξέρει ακριβώς το μέγεθος της αμύθητης περιουσίας του εκλιπόντος δημοσιογράφου αφού μέρα με τη μέρα όλο και νέα ακίνητα προστίθενται στον ήδη μακρύ κατάλογο. Ένας πραγματικός θησαυρός που ούτε οι κληρονόμοι του ξέρουν την έκτασή του γι’ αυτό και γνωστή αμερικανική εταιρεία έχει αναλάβει να “ξετρυπώσει” ακίνητα και καταθέσεις ανά τον κόσμο.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα των κληρονόμων οι οποίοι έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Κι ενώ η χήρα και τα δύο παιδιά του προσπαθούσαν να βρουν μια άκρη για τη μοιρασιά – τι θα πάρει ποιος και με βάση το Δίκαιο ποιας χώρας θα γίνει αυτό – προέκυψε και τέταρτος δικαιούχος που απ’ ότι φαίνεται διεκδικεί τα περισσότερα και έχει μάλιστα προτεραιότητα.

Είναι ο σύνδικος που διεκδικεί δεκάδες εκατομμύρια ευρώ είτε για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου είτε για λογαριασμό προμηθευτών που έμειναν απλήρωτοι μετά την πτώχευση των εταιρειών.

Διαβάστε περισσότερα για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα που χάνεται

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X