Σ.Φ ΑΕΚ Πιερίας-Κατερίνης: «Κάνουμε τα πάντα για υποδειγματική λειτουργία εδώ και πάρα πολλά χρόνια - Η αναστολή σε όσους έχουν αδειοδοτήσεις είναι άδικη»

Σ.Φ ΑΕΚ Πιερίας-Κατερίνης: «Κάνουμε τα πάντα για υποδειγματική λειτουργία εδώ και πάρα πολλά χρόνια - Η αναστολή σε όσους έχουν αδειοδοτήσεις είναι άδικη»
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την αναστολή λειτουργίας όλων των οπαδικών συνδέσμων ως τις 31 Ιουλίου εξέδωσε ο Σ.Φ ΑΕΚ Πιερίας-Κατερίνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα βασικά σημεία των επικείμενων νομοθετικών ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας παρουσιάσε σήμερα η κυβέρνηση.

Βασικό σημείο των ανακοινώσεων, ήταν η απόφαση για αναστολή λειτουργίας όλων των οπαδικών συνδέσμων ως τις 31 Ιουλίου.

Αυτή η απόφαση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους συνδέσμους των ομάδων και ειδικότερα από αυτούς που έχουν άρτια λειτουργία, ενώ μάλιστα έχουν αδειοδοτηθεί.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Σύνδεσμος Φίλων ΑΕΚ Πιερίας-Κατερίνης, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει την απόφαση αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κάναμε τα πάντα για τις αδειοδοτήσεις. Κάνουμε τα πάντα για υποδειγματική λειτουργία εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έρχονται να μας τσουβαλιάσουν με ανεύθυνες καταστάσεις άλλων. Άδικο και απαράδεκτο.

Να εφαρμόσουν τους νόμους και να αφήσουν τις υγιείς προσπάθειες να κάνουν την δουλειά τους όπως πολύ καλά ξέρουν. Η αναστολή σε όσους έχουν αδειοδοτήσεις είναι άδικη. Και θα τους οδηγήσει να κλείσουν με τα τόσα έξοδα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Και έτσι θα καεί και ότι σωστό υπάρχει. Κατανοούμε το μεγάλο θέμα και μεγάλο πρόβλημα μα ρωτάμε.

Μήπως αντί να προβάλουν τις σωστές προσπάθειες τις τελειώνουν; Γιατί έδωσαν τις αδειοδοτήσεις και τις παίρνουν πισω; Ποιός τις έδωσε και τις παίρνει πίσω. Αφού έλεγξαν και είμαστε ΟΚ γιατί να μην λειτουργούμε; Και γιατί δώσαμε τα 300 Ε για να μας αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια;

Το λιγότερο έπρεπε να μας ακούσουν και εμάς. Δεν το έκαναν. Ας έρθουν. Περιμένουμε μία επίσκεψη για να καταλάβουν πολλά.».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X